Way to Freedom

0

Av Niels Gerhard.

Canadas statsminister, Justin Trudeau, ønsker å gjøre livet så vanskelig som mulig for de som ikke vil la seg covid-vaksinere og har begrenset deres bevegelsesfrihet.

Det har fått en ganske laaaaang rekke av lastebilsjåfører til å blokkere veiene rundt parlamentet i Ottawa og dermed begrenset statsministerens bevegelsesfrihet.

Trudeau er kjent for hans elegante bevegelser på og utenfor dansegulvet, men å kalle noen titusener av «truck drivers» for «en liten ytterliggående minoritet», var nok å «trucke» i salaten.

Ryktene sier at da det gikk opp for ham hvor stor en liten ytterliggående minoritet faktisk kan være, gikk han ned med «Coward-19». Men han er nå tilbake på scenen og ber politiet håndheve at det er ham alene som har rett til å blokkere folket, ikke folket.

Hva som skal til før veiene er frie, vites ikke, men vi kan få hjelp av ordspråket til å finne veien videre:
«Det er ingen vei til frihet, frihet er veien…»

Med vennlig hilsen

Niels Gerhard
Samfunnsengasjert satiretegner

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel«De mest inngripende tiltakene i fredstid» – En innbydelse til krig 
Neste artikkelHvem får eller kontrollerer alle helsemilliardene?
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website