Lederen for Zelenskijs parti: Påstandene om russisk invasjon koster Ukraina 2–3 milliarder dollar i måneden

0
Lederen for partiet Folkets tjener i Ukraina, Davyd Arakhamia

Lederen for partiet Folkets tjener i Ukraina, Davyd Arakhamia, tok et skarpt oppgjør med de vestlige medienes kampanje om en «kommende russisk invasjon» i Ukraina. Folkets tjener ble grunnlagt av president Vladimir Zelenskij og er det største partiet i Verkhovna rada, nasjonalforsamlinga i Ukraina.

«Jeg tror at når fasen forsvinner om to eller tre uker, bør vi gjøre en retrospektiv analyse av hvordan de store, kjente mediene begynte å spre informasjon verre enn Skabeeva og Solovyov. Direkte forfalskninger i CNN, Bloomberg, WSJ… Vi må studere dette, fordi dette er elementer i en hybridkrig, sa Arahamiya.

(Olga Skabeeva er russisk TV-anker og kjent for sin stålfaste støtte til Putin. Vladimir Solovyov er også en TV-personlighet i Russland og omtales i Wikipedia som «propagandist».)

Arahamiya mener at det for øyeblikket «gjøres forsøk på å lage en ny kollektiv sikkerhetsavtale», og Ukraina er kun en plattform for forhandlinger, altså at Ukraina brukes som påskudd i en internasjonal drakamp.

Arahamiya bemerket også at publisering av informasjon om trusselen om invasjon av den russiske hæren «koster landet 2-3 milliarder dollar hver måned.»

«Dette hysteriet koster nå landet 2-3 milliarder dollar hver måned. Vi kan ikke låne i utenlandske markeder fordi det bare er vanvittige renter. Mange eksportører nekter. Vi vurderer tapet av økonomien hver dag og sprer deretter denne informasjonen til partnerne gjennom Utenriksdepartementet, fordi de trenger å forstå. Når noen bestemmer seg for å flytte ambassaden til Lviv, må de forstå at slike nyheter vil koste den ukrainske økonomien flere hundre millioner dollar,» sa politikeren.

Forrige artikkelPST er styrt av CIA og Mossad
Neste artikkelVideo: Til kamp mot koronapass!