Den nye normalfascismens nakne ansikt

0

Av C.J. Hopkins.

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er cj-hopkins.png
C. J. Hopkins.

Jeg har allerede sagt at denne delen ikke kom til å bli pen. Sammenbruddet av fascistiske ideologiske bevegelser og fanatiske dødskulter er aldri det. Den nye normalen har vist seg å være intet unntak.

Etter tre uker med ikke-voldelig sivil ulydighet utenfor det kanadiske parlamentet i Ottawa av lastebilsjåfører og andre kanadiske borgere som kjempet for å opprettholde sin rett til ikke å bli utsatt for tvangsvaksinering, slapp Justin Trudeau løs troppene. Tusenvis av militarisert opprørspoliti (og andre uidentifiserte tungt bevæpnede operatører) svermet inn over området, omringet demonstrantene, begynte å bryte seg inn i lastebiler og arrestere folk, og slo dem med batonger og geværkolbene sine.

I en spesielt stygg episode red New Normal stormtroopers hestene sine direkte inn i en mengde ikke-voldelige demonstranter, og tråkket en eldre dame med en rullator. Hun var nettopp ferdig med å si noe til politiet i retning av » dere knuser hjertet mitt … dette handler om fred, kjærlighet og lykke .» Så slo de henne ned og red med hestene sine over henne.

Til tross for en overflod av videobevis som tydelig skildrer nøyaktig hva som skjedde, prøvde Ottawa-politiet å spinne det på denne måten …

https://cdn.substack.com/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fcb97acdc-bb2e-43f7-80a8-f9d914098df1_753x764.png

Her er et bilde av hendelsen ovenfra…

Den store røde pila (med tillatelse fra The Marie Oakes) peker på damens rullator, eller den påståtte «hesteangrepssykkelen.» Antagelig har ansiktet til herrene over henne også fått hesten til å «snuble», eller var i ferd med å få hesten til å «snuble», i det øyeblikket dette bildet ble tatt.

Og det var ikke alt. Å nei, langt ifra. «Styrkedemonstrasjonen» var så vidt i gang. Tross alt var dette ikke et «for det meste fredelig» utbrudd av opptøyer, plyndring og brannstiftelse. Dette var ikke-voldelig sivil ulydighet, med hoppeslott for barn, provisoriske badstuer, tuting, dans, ulovlig grilling og andre former for «terrorist»-aktivitet, som måtte knuses med jernhånd.

Lørdag brøt volds-troppene ut sjokkgranatene, peppersprayen og de store trebatongene. Søndag morgen skjøt de folk med «ikke-dødelige, våpen av middels rekkevidde». Bergingsbiloperatører i skrekkfilmskimasker ble hentet inn for å frakte bort de store riggene.

https://cdn.substack.com/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fda42b4e2-6d9e-4d45-96e4-948ac02b644f_748x797.png

Før han slapp skurkene løs på fredag, iverksatte Trudeau unntaksloven, og suspenderte den kanadiske grunnloven, som han allerede hadde suspendert tilbake i 2020 på grunn av den «apokalyptiske pandemien», og det var grunnen til at demonstrantene protesterte i utgangspunktet. Parlamentet skulle etter planen diskutere hans myndighet til å erklære en annen «unntakstilstand», men selvfølgelig ble debatten brått suspendert på grunn av den massive «politioperasjonen» som hans iverksetting av loven hadde gjort mulig.

Han handlet i henhold til nødloven, kansellerte umiddelbart forsamlingsretten, forbød protestene og begynte å true med å drepe folks hunder og bortføre barna deres. Så begynte han og hans fascistiske New Normal-løytnanter å fryse bankkontoene til alle og enhver til og med vagt knyttet til trucker-protesten. I følge en Bloomberg-rapport:

«Nødordrene krever at praktisk talt alle operatører i det kanadiske finanssystemet – banker, investeringsselskaper, kredittforeninger, låneselskaper, verdipapirforhandlere, innsamlingsplattformer og betalings- og clearingtjenester – avgjør om de besitter eller kontrollerer eiendom til en person som deltar på en ulovlig protest eller gi forsyninger til demonstranter.»

Og som om alt dette ikke var fascistisk nok, har Ottawas politisjef gjort det klart at når «the crackdown» endelig er over, vil de jakte på alle som er involvert i protestene, arrestere dem og anklage dem for «kriminelle handlinger,» « utsette dem for «økonomiske sanksjoner», og på annen måte ødelegge deres liv og familier.

«The crackdown» i Ottawa er neppe et avvik. Som leserne mine kanskje husker, forbød New Normal Tyskland å protestere mot New Normal (dvs. den nye offisielle ideologien) tilbake i september 2020 , og det tyske politiet har vært absolutt brutalt . Alle som anses som en «Covid-fornekter» er underlagt overvåking av Tysklands etterretningstjenester. US Department of Homeland Security utpeker oss som «voldelige hjemlige ekstremister». Samme historie i Australia, Frankrike, Belgia, Nederland og diverse andre land.

Jeg har beskrevet den nye normalen som en ny form for totalitarisme (eller fascisme, om du foretrekker det) de siste to årene, og jeg har dokumentert det helt fra begynnelsen (se f.eks. disse Twitter-trådene fra mars 2020 og april 2020 , som OffGuardian-redaktørene har bevart for ettertiden). Den har vært der hele tiden, rett ute i det fri, men gjort usynlig av den offisielle Covid-fortellingen.

Den offisielle fortellingen går raskt i oppløsning, noe som gjør fascismen til den nye normalen synlig. Dette skjer nå fordi de av oss som har sett det fra begynnelsen – og har motstått det hele tiden – har holdt ut lenge nok til å løpe ut klokken. GloboCap kan ikke holde narrativet i gang, så alt de har igjen er brutal fascistisk kraft.

Vi må få GloboCap til å vise den styrken, og sette et stort, skarpt søkelys på den, slik lastebilsjåførene og demonstrantene i Ottawa nettopp har gjort. I tilfelle noen er forvirret over taktikken, kalles det klassisk ikke-voldelig sivil ulydighet. Jeg beskrev det i en nylig spalte :

«Med andre ord, vi må få GloboCap (og dets undersåtter) til å bli åpenlyst totalitære … fordi de ikke kan det. Hvis det kunne, ville det allerede gjort det. Global kapitalisme kan ikke fungere på den måten. Å bli åpent totalitær vil få den til å implodere … nei, ikke selve den globale kapitalismen, men denne totalitære versjonen av den. Faktisk begynner dette å skje allerede. Den trenger simulering av ‘virkelighet’ og ‘demokrati’ og ‘normalitet’ for å holde massene medgjørlige. Så vi må angripe den simuleringen. Vi må hamre på den til den sprekker, og monsteret som gjemmer seg inni dukker opp. Det er svakheten til systemet … New Normal totalitarianism vil ikke fungere hvis massene oppfatter det som totalitarisme, som et politisk/ideologisk program, snarere enn som et svar på en dødelig pandemi.»

Den offisielle fortellingen er død, eller døende. Covid-kulten faller fra hverandre. Ingen andre enn de mest fanatiske New Normals mener det er noen reell begrunnelse for å pålegge obligatorisk «vaksinering», «karanteneleirer», segregering av «uvaksinerte» eller noen av de andre «Covid-restriksjonene». «Viruset» er ikke lenger en unnskyldning for tankeløst å følge latterlige ordre og forfølge de av oss som nekter.

Det apokalyptiske koronateatret er over. Det er en rein politisk kamp fra nå av.

Ottawa er ikke slutten. Det er bare begynnelsen. Protester og andre former for sivil ulydighet vokser over hele verden … ja, til og med her i New Normal Tyskland. Det betyr ikke at det er på tide å slappe av. Tvert imot er det på tide å øke presset. Det er på tide å få monsteret til å vise seg selv, i all sin nakne fascistiske stygghet, og å tvinge alle til å velge side.

Det er bare to alternativer … fascisme eller frihet.

Originalens tittel: The Naked Face of New Normal Fascism

Forrige artikkelWall Street-investorene rømmer fra Pfizer og Moderna
Neste artikkelEU planlegger fortsatt enorm økning i strømprisen