Broren til Trudeau: – Justin er en marionett

0

I et intervju med Pat King sier halvbroren til statsminister Justin Trudeau at den kanadiske statsministeren ikke har noen egen politisk vilje, men bare følger ordre fra globalistiske maktnettverk som World Economic Forum, Bilderberg Group og Council on Foreign Relations .

Kyle Kemper, som broren heter, blir spurt av Pat King om hva som driver Justin Trudeaus stadig mer totalitære politikk, og også hvorfor han gjentatte ganger uttaler seg mot kanadieres tradisjonelle identitet.

YouTube player

Kemper mener blant annet at det ikke er Trudeau selv som skriver talene eller til og med innleggene på Twitter, selv om han er ansiktet til Canadas regjeringsparti. Disse er snarere produsert av statsministerens team. Til sjuende og sist, legger Kemper til, er han bare et ansikt utad med helt andre interesser enn det kanadiske folks.

– Han er ansiktet til omverdenen og den ledende talsmannen for Canadas regjering, men all politikken og initiativene som driver denne fortellingen som han fortsetter å presse på og som etter min mening er anti-kanadisk og anti-liberal, kommer ovenfra, fra grupper som World Economic Forum, Council on Foreign Relations og Bilderberg Group.

Kemper påpeker at det samme systemet brukes over hele verden, hvor svake ledere fungerer som talspersoner for innflytelsesrike interessegrupper som opptrer i bakgrunnen.

Halvbroren sjøl mener Trudeau ikke snakker fra hjertet eller er ærlig når han fordømmer og kritiserer protestene mot landets vaksinepass og at det også er derfor han gjemmer seg i stedet.

– Sannheten kan lett diskuteres, men løgn kan ikke diskuteres , slår Kemper fast.

Kemper peker også på aktører som seksualforbryteren Jeffrey Epstein og mener hans rolle var å sette feller og utpresse innflytelsesrike personer av ulike slag for å få tak i dem – for eksempel ved å skape situasjoner der de blir overtalt til å være utro mot sine partnere og hvor dette er dokumentert og brukt til utpressingsformål.

– Utpressing er et veldig kraftig våpen , sier han og legger til at han ikke vet om Trudeau selv har vært utsatt for noe sånt.

Kemper har tidligere vært en uttalt kritiker av Canadas koronapolitikk og har oppfordret Justin Trudeau til å trekke seg som statsminister som et nødvendig skritt mot at verdens folk skal gjenvinne sine tradisjonelle friheter.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelConvoi de la liberté
Neste artikkelNytt coronapass – «fullvaksinerte» kan miste jobben, barn kan tvangsvaksineres