– Ja til frihet, nei til koronapass

0

Demonstrasjon i Oslo 22. januar (mott koronapass og diktatoriske tendenser).

Av Benedicte.

Appeller: kl. 15.00 – På Jernbanetorget.

Fakkeltog: kl. 17.00 – Ruten går via Karl Johan og opp til Eidsvoll plass.

World Wide Rally for Freedom arrangeres for 6. gang i Oslo, nå til helgen. Vi har fått inn flere spennende appellanter, deriblant et par kjente personer fra kultur-Norge.

World Wide Rally for Freedom er en grasrotbevegelse hvor millioner av mennesker verden over demonstrerer for sin frihet, og mot koronapass, lock-down og vaksinepass. Vi mener at disse tiltakene aldri hadde latt seg gjennomføre dersom informasjonen i media hadde vært balansert. Dessverre ser vi en grad av sensur som vi ikke trodde var mulig i moderne demokratier. Vi ser at usensurerte medier flommer over av fagfolk og varslere som motsier «hoved-narrativet», både når det gjelder nødvendigheten av lock-down, og tryggheten av den såkalte «vaksinen». Det vekker ikke tillit når media ser ut til å late som om disse varselropene ikke finnes. Nå snevres også ytringsfriheten på big tech-plattformene inn ytterligere.

Gransking av offisielle statistikker, vitenskapelige analyser og uttalelser fra profesjonelle fagfolk viser at korona-tiltakene ikke har hatt noen positiv effekt på folkehelsen. Tvert imot tar tiltakene flere liv enn de redder. Videre bryter de ned psyken og økonomien vår, i tillegg til at våre demokratiske rettigheter forsvinner.

Den hemningsløse trykkingen av penger, som har pågått siden verden stengte ned, vil før eller senere skape alvorlige konsekvenser. Når så mange frihetsberøvelser oppstår på så mange fronter, er det på tide for å stikke fingeren i jorden og spørre om det i det hele tatt er trygt å tillate det. For dette er et valg vi ikke bare gjør på vegne av oss selv, men for framtidige generasjoner. Det er ikke urimelig å tenke seg til at dette går i retning av et globalt diktatur, hvor vi kontrolleres på samme måte som den kinesiske befolkningen.

Dette kan vi ikke la skje. Selv om vi har grunn til å tro at pressen er kjøpt og betalt, og ikke er på vår side, vil vi oppfordre alle samvittighetsfulle sjeler til å huske hva som skjer med et samfunn hvor alle «bare» gjør jobben sin. Hver og en har et ansvar for å være ærlig med seg selv, gjøre sine undersøkelser og ta et informert standpunkt i denne historisk viktige saken.  Vi håper på en nøytral og ærlig pressedekning på lørdag.

Sist gang dukket det opp mellom tusen og to tusen mennesker. La oss bli mange flere denne gangen.

Andre byer som også demonstrerer: Tromsø, Trondheim, Bergen, Porsgrunn og Kristiansand.

Om World Wide Rally for Freedom: er et verdensomspennende konsept, hvor demonstrasjonene skjer samtidig.

Fra hjemmesiden:

What is the World Wide Demonstration?

The World Wide Demonstration (also known as the World Wide Rally For Freedom) is an internationally syndicated community demonstration dedicated to emboldening citizens to push back against Coronavirus related Restrictions in their countries.

The event is deployed by our member organizations in each city, with full local autonomy at the grass roots level.

Demonstrations are coordinated in a decentralized manner using international consensus to align the date, and leaving all event related decisions in the hands of our local implementers.

All Events operated by the World Wide Demonstration Member organizations are peaceful and apolitical.

Hjemmeside: https://worldwidedemonstration.com/

Facebook-event: https://fb.me/e/WRQifHaI

Fem viktige prinsipper:

  • Ytringsfrihet
  • Bevegelsesfrihet
  • Frihet til å velge
  • Frihet til å komme sammen
  • Helsefrihet
Forrige artikkel«Det var den beste av alle tider, det var den verste, det var visdommens tidsalder, det var dumhetens…»
Neste artikkelUSAs favoritt»terrorist» – Nærmere gransking avslører hvor nær statsmakten Sacha Baron Cohen faktisk er