«Taima og tilrettelagt»!

0

Som sagt – og sunget – «taima og tilrettelagt»! Fritt etter Olsenbanden.

Av Terje Sørensen (Pensjonert advokat)

Vi kan stole på’n, Jonas, for han veit hva han gjør.
Det har han jo vist oss, mange ganger før.
Dette ekke no farlig, vær litt tøff nå da vel.
Det blir sikkert helmax, et kjempe kupp ikveld!
Har han en plan må vi værra med
Han er genial, bare vent ska du se

—000—

Dette er min lett, nærmest kun kosmetiske omskrivning av melodien «Taima og tilrettelagt» fra en av «Olsenbanden Jr.»-filmene, og som især bygger på rollekarakteren Bennys kjente utsagn i voksenfilmene.

Det som inspirerte meg, var at norske helsemyndigheter har «taima og tilrettelagt» oppstarten av 3.-dosevaksinering mot corona/covid-19 (cc19) samtidig med at de ordinære 1.‑ og 2.-dosevaksineringene nærmest hadde stanset helt opp rundt 20.9.2021. Sånn skulle, og skal, man holde liv i pandemihysteriet og tildekke myndighetenes egen inkompetanse når det gjaldt, og gjelder, håndteringen av cc19-saken, og ikke minst gjenåpne inntektsstrømmene til oligarkene bak «Big Pharma» og «Money Power». Med oseaner av ensidig propaganda markedsført av et kobbel dresserte og logrende hovedstrømsmedier, skulle, og skal, bekymrede folk presses til å ta vaksinedose 3.

Blant annet ble de såkalte «smittetallene» – som altså ikke forteller noe om smittespredningen av cc19, men som forteller hvor mange som er registrert som bærere av cc19-viruset ­uten nødvendigvis å være syke – presset oppover. Se her min egen, medfølgende graf, merket «A», som bygger på Folkehelseinstituttet (FHI) sine grafer og tabeller på nett (blant annet de sist oppdaterte i, og legg merke til den bratte oppgangen fra rundt 20.9.2021.

I Helsedirektoratets graf, som jeg har vedlagt, merket «B», og som viser sykehusinnleggelsestallene for personer laboratoriebekreftet med cc19-viruset – og som utvilsomt er syke – kan du se på og legge merke til oppgangen fra rundt 20.9.2011.

Min graf som medfølgende er vedlagt merket «C», gjelder cc19-assosierte dødsfall (som ikke sier noe eksakt om hvor mange som er døde MED eller AV viruset), og som bygger på tall fra VGs internettside og tall jeg har funnet hos FHI, viser også en ganske markant stigning siden rundt 20.9.2021.

Men hva med vaksinasjonstallene? Jo, her viser FHI en utmerket graf over antallet kumulativt vaksinerte med 1., 2. og 3. dose. Og man kan se at vaksineringen med dosene 1 og 2 flater ut rundt 20.9.2021 og at vaksineringen med dose 3 samtidig stiger brått! I min medfølgende illustrasjon, merket «D», har jeg fjernet alternativene # Antall personer vaksinert med 1.dose, # Antall personer vaksinert med 2.dose og # Antall personer vaksinert med 3.dose – noe som bringer kurvene tydelig frem.

Som sagt – og sunget – «taima og tilrettelagt»!

Forrige artikkelPå tide for USA å reflektere over seg selv
Neste artikkelZelenskij knytter oligark til statskupp