Professor Astrid Stuckelberger: – En pandemi av løgner

0
Professor Astrid Stuckelberger

Astrid Stuckelberger er professor, lege, hun har 30 år bak seg som forsker. I årene 2009 -13 var hun ansatt i WHO med pandemi som spesialområde. Hun har utgitt 180 publikasjoner og 12 bøker. Se detaljert cv her.

I et oppsiktsvekkende intervju i magasinet Hemali sier Stuckelberger blant annet følgende:

  • Vaksinen er ikke en vaksine, men et bioteknologisk, syntetisk eksperiment. Med genetiske modifikasjoner, som GMO. (Genetic modified organism). De burde ha opplyst om innholdet i vaksinen. Det farlige ved vaksinen er at den trigger infeksjon.
  • WHO er ikke den samme organisasjonen som før. WHO har forandret seg siden jeg var der. Organisasjoner som er NGO, – non govermental organization – slik som GAVI – Global Alliance for Vaccine Immunization – ledet av Bill Gates – de kom til WHO i 2006 med et fond. Siden da utviklet WHO seg til en ny type internasjonal organisasjon. GAVI fikk mer og mer innflytelse, og total immunitet, mer enn diplomatene i FN. GAVI kan gjøre akkurat som de vil, politiet kan ikke gjøre noe. Fra 2012 har GAVI hatt som mål å vaksinere hele verdens befolkning. For å få til det, måtte de ha en pandemi.
  • Pandemien var planlagt? Det kan du se av alle dokumenter. Alle kan analysere dem, de ligger åpent foran nesene våre.
  • Media er betalt av de multinasjonale «selskapene». De er internasjonale pirater.
  • Dødstallene og bivirkningene som rapporteres utgjør kun 1-10% av virkeligheten. I slutten av oktober viste europeiske EudraVigilance 29 000 døde, men med antatte mørketall kan det være 290 000. Dette er ikke lett å vite, for det utføres ikke obduksjoner.
  • Hittil i USA er dødstallet tre ganger høyere enn totalen av alle vaksiner siste 35 år. Det er offisielle tall, uten klinisk forskning eller validering. Forskningen er ikke ferdig, men vaksineringen fortsetter. Det er forferdelig, virkelig kriminelt.

Les hele intervjuet med Astrid Stuckelberger på nettsidene til Hemali.

Astrid Stuckelberger intervjuet av Reiner Fuellmich:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelWorld Wide Rally For Freedom 20. november
Neste artikkelBiden-administrasjonen la ei felle for Russland som russerne ikke gikk i