Global organisasjon vil kvele ytringsfriheten i hele verden

0

Av Joseph Mercola.

The International Grand Committee on Disinformation (IGCD) består av «en internasjonal rekke lovgivere, politiske rådgivere og andre eksperter» som jobber sammen «for å smi internasjonale allianser som bringer delte, effektive strategier inn i kampen mot desinformasjon på nettet».

Grunnleggerne av IGCD er fire medlemmer av det britiske og kanadiske parlamentet, inkludert den britiske parlamentsmedlemmet Damian Collins, som også sitter i styret for Centers for Countering Digital Hate (CCDH). CCDH lager rapporter som deretter brukes til å frata folk ytringsfriheten deres.

Logistikk for IGCD leveres av Reset Initiative (en ikke så subtil påminnelse om at sensur er et krav for The Great Reset), som er en del av The Omidyar Group of philanthropies.

Omidyar finansierer Whistleblower Aid, den juridiske rådgiveren til den falske Facebook-«varsleren» Frances Haugen, som har vitnet for amerikanske, franske, britiske og europeiske lovgivere, og ber om mer sensur

CCDH-formann Simon Clark har også bånd til Arabella Advisors, den mektigste lobbygruppa for mørke penger i USA.

The International Grand Committee on Disinformation (IGCD) består av «en internasjonal rekke lovgivere, politiske rådgivere og andre eksperter» som jobber sammen «for å smi internasjonale allianser som bringer felles, effektive strategier inn i kampen mot desinformasjon på nettet.» Hva kan gå galt?

Ideen bak IGCD kom fra fire medlemmer av det britiske og kanadiske parlamentet: Damian Collins og Ian Lucas fra Storbritannia, og Bob Zimmer og Nathaniel Erskine-Smith fra Canada. Den første sesjonen av IGCD fant sted i slutten av november 2018, så de har jobbet stille i bakgrunnen en stund allerede.

Siden den gang har de holdt møter i Canada og Storbritannia og vært vertskap for seminarer i USA, deltatt av åndelige ledere, journalister, teknologiledere, «fageksperter» og parlamentariske ledere fra 21 land (Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Costa Rica, Ecuador, Estland, Finland, Frankrike, Georgia, Tyskland, Irland, Latvia, Mexico, Marokko, Singapore, St. Lucia, Sverige, Storbritannia og USA).

Ifølge IGCD fungerer organisasjonen som et «forum for informasjonsdeling, samarbeid og harmonisering av politikk for å … oppnå felles mål blant demokratiske stater. Ikke glem at demokrati ikke kan eksistere uten ytringsfrihet.»

Logistikken for gruppa leveres av et initiativ kalt «Reset,» som føles som en ikke så subtil påminnelse om at sensur er et krav for The Great Reset. De vet at folk aldri ville gå med på Great Reset-planen hvis de fikk lov til å diskutere konsekvensene fritt.

«Online Safety Bill» søker å kneble motfortellinger. IGCD hjelper til med å kaste lys over teknokratifrontgruppen kjent som Centers for Countering Digital Hate (CCDH), og ser hvordan et av CCDHs styremedlemmer, Damian Collins MP, også er en av grunnleggerne av IGCD. Begge gruppene ble dannet i 2018 og har helt klart samme mål og agenda.

Et av disse målene er å eliminere ytringsfrihet på nettet, som er hva Storbritannias foreslåtte «Online Safety Bill» ville oppnå. Ikke overraskende er Collins en del av Online Safety Bill Committee, som har ansvaret for å undersøke regningen «linje for linje for å sikre at den er egnet til formålet.»

Artikkelen til Mercola kan leses i sin helhet her, så lenge det varer. Han tar den ned etter 48 timer på grunn av sensuren.

Også Nature vil ha global sensur og meningstvang

I en artikkel i vitenskapsmagasinet Nature skriver Peter Hotez.

Innsatsen må utvides til området cybersikkerhet, rettshåndhevelse, offentlig utdanning og internasjonale relasjoner. En arbeidsgruppe på høyt nivå som rapporterer til FNs generalsekretær kan vurdere den fulle virkningen av anti-vaksineaggresjon, og foreslå tøffe, balanserte tiltak. Arbeidsgruppa bør inkludere eksperter som har taklet komplekse globale trusler som terrorisme, cyberangrep og kjernefysisk bevæpning, fordi antivitenskap nå nærmer seg lignende farenivåer. Det blir stadig tydeligere at fremme av vaksinering krever en motoffensiv.

Forrige artikkelSverige: Vaksinepass og tropper til Ukraina
Neste artikkelØsterrike vedtar vaksinetvang, sjukepleiere nekter å følge ordre, studie viser at jo mer vaksine, jo flere dødsfall