Bill Gates advarer på «terrorangrep med koppesmitte» – og gjett hvem som skal tjene på det

0

Bill Gates har advart om at regjeringer må forberede seg på fremtidige pandemier og koppe-terrorangrep ved å investere milliarder i forskning og utvikling. Gates kom med advarselen under et policyintervju med lederen av Health Select Committee Jeremy Hunt.

Microsoft-gründeren ba også om dannelsen av en ny milliard-dollar World Health Organization Pandemic Task Force. Selv om forskningen kan være dyr, sa han at den også kan føre til andre innovasjoner, som å utrydde influensa og forkjølelse. (Akkurat som om det lar seg gjøre.)

Ingen har snakket om terrorangrep med koppesmitte før ikkemedisineren Gates gjorde det.

Snakket om en koppeepidemi fikk aksjene til SIGA Technologies Inc til å gå rett i været. SIGA Technologies Inc er et farmasøytisk selskap og deres hovedprodukt er TPOXX, et legemiddel for behandling av koppesjukdom. Aksjekursen deres spratt nå opp med 56% og aksjeanalytikerne snakker om en potensiell oppside på 243 %.

Og hvem eier SIGA?

Ganske riktig. Blant de fem største eierne finner vi BlackRock, Vanguard og State Street.

Og Gates kommer sikkert til å få regjeringer som den norske til å pøse nye milliarder inn i GAVI og WHO slik at BigPharma skal gjøre enda større profitter basert på skremselspropaganda.

Pussig sak:

Vials labeled ‘smallpox’ found at vaccine research facility in Pennsylvania, CDC says

Forrige artikkelBiden-administrasjonen la ei felle for Russland som russerne ikke gikk i
Neste artikkelByrådsleder Raymond Johansen: – Vanskelig å se at dagens situasjon krever lokalt koronapass