Utløser vaksinene autoimmune reaksjoner?

0
Blood sample for autoimmune disease test

En lege i USA med sjokkerende funn.

Den amerikanske legen Dr. Nathan Thompson gjorde noen sjokkerende funn da han testet immunforsvaret til en pasient etter første og andre dose med covid-vaksine. Etter andre dose viste blodtestene alle tegn på at pasienten holdt på å utvikle autoimmunitet.

Fra redaksjonen i Derimot.no

Dr. Thompson fant ut at immunforsvaret reagerte normalt da han testet blodet til pasienten etter første dose. Testen legen brukte er en rimelig standard blodstatus, som blant annet viser nivået av immunceller i blodet. Thompson har ikke registrert andre leger som har testa immunforsvaret til pasientene sine etter vaksinen.

Resultatene av første test viste at:

– Niået med granulocytter er høyt. Dette er immunceller som blant annet rydder opp i bakterielle infeksjoner i kroppsvev. Mange granulocytter kan derfor tyde på at det er en betennelsesreaksjon på gang i kroppen. Det som kan være verre, er at høyt nivå med granulocytter også er til stede ved utvikling av autoimmune sykdommer.
– Nivået på lymfocytter er også høyt, slik det skal være når det adaptive immunforsvaret bekjemper en infeksjon. Lymfocytter utvikler antistoff og bekjemper virus. Poenget med vaksinen er nettopp å provosere lymfocyttene til å mobilisere og produsere antistoff.
– Antallet morder-T-celler, som dreper virusinfiserte celler, er i overkant høyt, men det viser først og fremst at immunforsvaret reagerer bra på vaksinen.
Alt i alt viser testen etter første vaksinedose en rimelig naturlig immunreaksjon.

Se videoen her. Den er forbudt på YouTube.

Etter andre dose er bildet et helt annet. :
– Nivået på granulocytter går ut over grenseverdiene. Det indikerer at det er en autoimmun reaksjon på gang.
– Nivået på lymfocytter er helt i bunnen: Hele det adaptive immunforsvaret er så å si slått av. En spesiell type regulatoriske T-lymfocytter, som styrer også aktiviteten på granulocytter i immunforsvaret er også slått av. Er det for få av disse regulatoriske T-cellene, kan granulocyttene miste styringa og gå løs på kroppens eget vev.

Dr. Thompson mener han kjenner igjen situasjonen og er lettere sjokkert over det han har funnet.


– Jeg har sett dette før. Hvis jeg skulle ha tolket disse resultatene uten å vite hva den gjaldt, ville jeg ha sagt at resultatet fra andre dose er tydelige signal om autoimmunitet. Denne personen holder på å utvikle en autoimmun reaksjon. Hvis dette fortsetter, vil han også ha en dårlig respons på enhver infeksjon som kommer, sier den amerikanske legen på videoen. 

Legen mener at dersom dette er situasjonen i immunforsvret til flere som er vaksinert, har folk et problem. Hva skjer når folk med et så dysregulert immunforsvar møter viruset live? Det adaptive immunforsvaret i praksis er slått av!

– Kan dette være årsaken til såkalte “gjennombruddsinfeksjoner”? Jeg vil vite hva dette gjør med folk. Jeg ber leger teste immunforsvaret til pasientene sine. Dette er ikke å beskytte helse sukker Dr. Thompson, med klar adresse til kolleger over hele verden.

Hvis resultatene han har funnet gjelder jevnt over, betyr det at mange nå går rundt med autoimmune reaksjoner i kroppen uten å vite det. Det eneste som er helt sikkert, er at dette finnes det ikke medisiner mot, konkluderer legen.

– Hva gjør vi nå? Jeg vet ikke. Ingen vet hva vi kan gjøre med dette, for det har aldri skjedd før i menneskehetens historie. Triggeren til autoimmuniteten må fjernes, men jeg vet ikke hvor lenge denne triggeren kommer til å være der. Ingen vet hvor lenge dette vil stå på, for ingen har testet.

Kommentar: Dette er ett resultat fra én pasient, men det er svært urovekkende

Det begynner å komme svært mange urovekkende opplysninger om pasienters reaksjon på de eksperimentelle vaksinene. I enhver annen situasjon ville ansvarlige myndigheter ha satt vaksinasjonene på vent i det minste til man hadde tilfredsstillende svar på hvorfor dette skjer. Men myndighetene svarer på de urovekkende resultatene med å kjøre på enda hardere, samtidig som de undertrykker alle undersøkelser som kan tenkes å undergrave tilliten til vaksinene.

Det er ikke slik ansvarlige myndigheter skulle opptre.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.