Medlemmer av EU-parlamentet fordømmer koronapassene

0

Ei gruppe EU-parlamentarikere holdt 26. oktober 2021 en pressekonferanse der defordømte innføringa av koronapass. For EU var dette en uvanlig hendelse.

Disse parlamentsmedlemmene mante til forsvar av de grunnleggende rettighetene til alle EU-borgere, som de understreket som fullstendig truet på grunn av obligatoriske vaksinasjoner og et misbrukende COVID-19-sertifikatsystem.

Da de talte på en pressekonferanse i Strasbourg, ga de uttrykk for de alvorlige bekymringene til ansatte som jobber for Europaparlamentet. Faktisk kan personalet miste jobben hvis de ikke underkaster seg grønne sertifikater, også kjent som compliance certificates.

Pressekonferansen ble kalt «Forsvar grunnleggende rettigheter gjennom å gå imot misbruk av Digital Green Certificate» ble gjennomført av fire parlamentsmedlemmer: Christine Anderson (Tyskland), Francesca Donato (Italia), Ivan Vilibor Sinčić (Kroatia) og Cristian Terheş (Romania).

Etter å ha understreket viktigheten av menneskerettigheter, uttalte parlamentsmedlem Christine Anderson klart og utvetydig:

«La meg si dette, jeg er ikke redd for dette viruset. Det jeg er redd for, er at regjeringer misbruker denne eller en hvilken som helst annen krise for den saks skyld, for å krenke borgerrettighetene, for å tilbakekalle dem eller helt og fullt reise spørsmål om vår frihet.

Det vi har sett i denne krisa er at borgerrettigheter og friheter har blitt transformert fra grunnleggende rettigheter til privilegier som regjeringer gir eller tilbakekaller etter eget ønske. Jeg oppfordrer alle europeere til å stå opp mot enhver regjering som prøver å ta fra oss friheten, borgerrettighetene og frihetene våre!»

Advokat og parlamentsmedlem Francesca Donato sa at «vi har en forferdelig situasjon i Europa i dag fordi menneskerettighetene ikke respekteres […], og fredelige protester over hele Europa undertrykkes voldelig.»

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.