Studie: Tenåringsgutter har seks ganger større risiko for å få hjerteproblemer med vaksinen enn med covid

0

Data viser klar risiko med vaksinering av barn, skriver Summit News.

Forskning utført ved University of California har funnet ut at tenåringsgutter har seks ganger større sannsynlighet for å lide av hjerteproblemer forårsaket av COVID-19-vaksinen enn å bli innlagt på sjukehus som følge av COVID-19 selv.

«Et team ledet av Dr Tracy Hoeg ved University of California undersøkte frekvensen av hjerte myokarditt-hjertebetennelse- og brystsmerter hos barn i alderen 12-17 år etter den andre dosen av vaksinen,» melder Telegraph .

«De sammenlignet dette deretter med sannsynligheten for at barn trenger sjukehusbehandling på grunn av Covid-19, til tider med lave, moderate og høye sjukehusinnleggelser.»

«Forskere fant at risikoen for hjertekomplikasjoner for gutter i alderen 12-15 år etter vaksinen var 162,2 per million, som var den høyeste av alle gruppene de så på.»

Dette kan sammenlignes med risikoen for at en frisk gutt blir innlagt på sjukehus som følge av en COVID -infeksjon, som er rundt 26,7 per million, noe som betyr at risikoen de står overfor fra vaksinen er 6,1 ganger høyere.

Selv under høye risikofrekvenser for COVID, for eksempel i januar i år, er trusselen fra vaksinen 4,3 ganger høyere, mens risikoen for tenåringsgutter som lider av en «hjertebivirkning» fra vaksinen er enorme 22,8 ganger høyere.

Forskningsdataene var basert på en studie av bivirkninger som tenåringer led mellom januar og juni i år.

I en fornuftig verden bør slike data representere spikeren i kisten for argumentet om at tenåringer og barn bør ha mandat til å ta vaksinen mot coronavirus, men det vil åpenbart ikke gjøre det.

I Storbritannia presser regjeringa på for å vaksinere 12-15-åringer, sjøl uten foreldrenes samtykke, til tross for at Felleskomiteen for vaksinasjon og immunisering (JCVI) fraråder det.

Forrige artikkel9/11 og korona: Viruspolitikk er den nye «krigen mot terror»
Neste artikkelVaksineofre organiserer seg: – Vi krever å bli hørt