Kommuneoverlege Lyngen: Dette har du ikke dekning for.

0

Kommuneoverlegen slengte ut påstander mot «de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet». Her får han svar.


Åpent brev til

Kommuneoverlege Bjørn Lyngen

Av Jan Terje Voilås.

Kjære Dr. Lyngen

4 September 2021 kunne NRK fortelle at du i et brev til innbyggerne i Midtre Gausdal kommune kunne gratulere alle bekymrede vaksineskeptikere med at de har blitt lurt av «de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet».

Hvem er disse «mest forvirrede menneskene» du viser til, Dr. Lyngen?

Er det de 43,804 som praktiserer medisin, de 14,879 forskerne innen medisin og de 797,721 bekymrede innbyggere som så langt har signert The Great Barrington Declaration?

Eller tenker du på de titusenvis medlemmene til Americas Frontline Doctors, World Doctors Alliance, Doctors For Covid Ethics, Doctors For Information og Doctors For Truth; de aller fleste medisinske forskere, spesialister, eksperter og praktiserende leger, eller tenker du på de flere millioner bekymrede bidragsytere og støttespillere til disse organisasjonene?

Eller kan det være du tenker på noen av noen av de fremste medisinske ekspertene vi har i verden i dag? For eksempel Nobelprisvinner Dr. Luc Montagnier, Stanford professor John Ioannidis, Professor og tidligere visepresident og sjefsforsker hos Pfizer Dr. Michael Yeadon, oppfinneren av mRNA-teknologien Dr. Robert Malone, Nobelprisvinner og oppfinner av PCR-teknologien Dr. Kary Mullis, Dr. Judy Mikovitz, Dr. Mattias Desmet, Dr. Peter McCullough, Dr. Ryan Cole, Dr. Bärbel Ghitalla, Dr. Peter Schirmacher, Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Carrie Madej, Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Knut Wittowski, Dr. Wolfgang Wodarg, Nobelpriskandidat Dr. Vladimir Zelenko, Dr. Simone Gold, Dr. Roger Hodkinson og Dr. Geert Vanden Bossche bare for å nevne 20 blant hundrevis av høyt respekterte eksperter innen relevante fagfelt relatert til Covid 19 og mRNA-vaksinene? For ingen av dem deler ditt syn.

Tillat meg å spørre Dr. Lyngen, er det disse du mener er «de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet»?

Jan Terje Voilås arbeider med minoritetsbarn. Privat foto.

Jeg tillater meg å spørre fordi det du i realiteten gjør, med utmerket hjelp fra NRK og til stående applaus fra Folkehelseinstituttet (FHI), er å latterliggjøre alle dem som ikke deler ditt syn på Covid 19 pandemien, på mRNA-vaksinene du så iherdig markedsfører og på globale myndigheters katastrofale håndtering av denne pandemien.

Det er ikke bare dem jeg så langt har nevnt som du latterliggjør. Du latterliggjør også de 3,749,584 vaksineskadde, rundt 50% alvorlig, og de 35,761 vaksinedøde som så langt er offentlig rapportert i USA, i UK og i EU. Vi må heller ikke glemme de mange millioner pårørende som har mistet sine kjære, som må se dem lide og som må pleie de verst skadde for så lenge de lever. Eller mener du kanskje at helsemyndighetene i USA, UK og EU lyver?

Det stopper ikke der Dr. Lyngen. Du latterliggjør også de hundrevis av millioner mennesker verden rundt som har mistet sitt levebrød og som nå befinner seg i dyp fattigdom grunnet globale myndigheters håndtering av Covid 19. Dertil kommer de mange titalls millioner mennesker som nå er på randen av sult og hungersnød, av nøyaktig samme grunn.

Du latterliggjør dertil et ukjent antall millioner mennesker som stiller kritiske spørsmål, som er bekymret, som er redde, som ikke vet hvem de kan stole på, som kan være mentalt skadet for livet av propaganda og frykt, som ikke får noen form for balansert informasjon og som nå tar til gatene og protesterer over hele verden.

Du latterliggjør også meg Dr. Lyngen, en ganske alminnelig 64-årig bestefar fra Kristiansand som er bekymret for sin familie, for fremtiden til sine barnebarn, for hvordan land etter land nå beveger seg i retning av farmasøytisk tyranni og for hvordan Norge langsomt, nesten umerkbart, følger i samme retning; fullstendig fravær av offentlig debatt, kritisk journalistikk og respekt for internasjonale konvensjoner.

Et godt eksempel her er «Nuremberg Code» som sier at ingen kan tvinges til å delta i et medisinske eksperiment uten «informed consent». Hvor mange i Norge blir informert om at ingen mRNA-vaksine er per dato endelig godkjent i noe land, ingen har gjennomgått grundige dyreforsøk, ingen er langtidstestet på noen befolkningsgruppe, ingen er testet i forhold til reproduksjon, graviditet og amming, ingen er testet i sambruk med andre medisiner og lidelser og ingen av produsentene oppgir hva vaksinene faktisk inneholder? Blir det norske folk informert om at de i realiteten deltar i tidenes største globalt medisinsk eksperiment, før de sier ja til mRNA-vaksinering?

Er jeg et av de «mest forvirrede menneskene som finnes på internettet», for å stille slike spørsmål, Dr. Lyngen?

Jeg beklager Dr. Lyngen, men når du fra landets beste spalteplass og til ukritisk jubel fra våre skattefinansierte helsebyråkrater, latterliggjør enhver som ikke deler ditt syn på eksperimentell massevaksinering, så bli ikke overrasket om noen reagerer.

Dette handler nemlig om grunnleggende respekt for andres menneskers kunnskaper, erfaringer, meninger, synspunkter og valg, og om grunnleggende respekt for alle menneskers rett til å uttrykke dem offentlig slik det er formulert i Artikkel 19 i FNs «Universal Declaration of Human Rights» av 1948.

Jeg er ingen spesialist, men jeg har de siste par årene lest utallige bøker og artikler, flere dusin uavhengige (ikke finansiert av partsinteresser) vitenskapelige rapporter, lyttet til hundrevis av internasjonale eksperter innenfor ulike fagfelt relatert til alle aspekter av Covid-saken og til politikere, til helsebyråkrater, til mennesker som er vaksineskadet, til vaksineprodusenter, til pårørende og til mange andre med meninger om dette saks-komplekset. Jeg har også brukt utallige timer på granskning av offentlig statistikk fra mange land, og ikke minst registrerte og godkjente SARS-relaterte patenter. Jeg har dekket nær på 360° hva angår kunnskap, erfaringer, meninger og synspunkter.

Jeg har dertil kunnet gjøre dette fra et sted på kloden hvor jeg har vært minimalt påvirket av noe lands media, markedsføring, folkelig konsensus eller noen andre former for politiske, økonomiske- eller andre interesser. Jeg har vært skånet for frykt, hysteri og propaganda.

Mine konklusjoner er like klare som statistikkene fra USA, UK og EU, og de er stikk motsatte av dine, Dr. Lyngen. Min status er «very well informed dissent», og det forblir den inntil noen kan svare ikke bare meg, men hele landets befolkning, overbevisende på følgende spørsmål;

-Hvorfor insistere på eksperimentell gen-terapi med tvilsom effekt, beviselig risiko for omfattende skader og død og null kunnskap om langsiktige konsekvenser, mot et virus som er rundt 0,2% dødelig (medium influensa-nivå), når et mye billigere alternativ kan tilbys smittede, med nær 100% positivt resultat for alle, også for eldre, dersom administrert tidlig; uten skadelige bivirkninger og med langvarig naturlig immunitet?

Jeg skjønner selvfølgelig den barnslige gleden noen kan føle ved å latterliggjøre mennesker med et annet syn enn sitt eget, i stedet for å bidra med respektfull argumentasjon. Men jeg advarer, spesielt gitt dagens høyst sårbare situasjon. Jeg anbefaler derfor grundige studier av arbeidet til Dr. Gregory H. Stanton.

Dette sagt Dr. Lyngen, jeg tror ikke hensikten din var å latterliggjøre alle som ikke er enige med deg. Jeg har nemlig en følelse av at du er en ansvarlig og redelig kommuneoverlege med genuin omsorg for alle i Midtre Gauldal, akkurat som kommunelege Dr. Charles Hoffe er det i hans lille kommune i Canada. Dr. Hoffe er en ærlig mann og modig nok til å dele sine mRNA-erfaringer fra egen legepraksis, og han har åpenbart helt andre erfaringer enn deg Dr. Lyngen. Hva om dere to stikker hodene sammen og respektfullt deler hverandres erfaringer? Jeg formidler gjerne kontakt.

Jeg føler også omsorg og ansvar, og har nettopp derfor kommet til motsatte konklusjoner enn deg. Jeg respekterer likevel dine synspunkter Dr. Lyngen, og jeg håper du kan respektere mine. La oss uansett slutte å latterliggjøre, og heller lytte. La oss lytte til alle; eksperter og legfolk, byråkrater og politikere, vaksinerte og uvaksinerte, la oss lytte med respekt til alle som har en mening i denne saken, uansett hvilke konklusjoner de har kommet til. Vi er alle i samme båt, vi har alle noe å lære, vi er alle medlemmer av den samme menneskeheten og jeg tror de fleste av oss vil alle andre kun det aller beste.

Jeg ønsker deg Dr. Lyngen alt vel i ditt arbeid og i ditt liv, og jeg ønsker det samme for alle andre i vårt enestående land. La oss stå sammen om hva Norge er bygget på og står for; respekt, frihet, åpenhet, respektfull meningsutveksling i det offentlige rom, omsorg, menneskerettigheter og demokrati. La oss sammen finne ut hva som er sant og hva som er løgn. La oss verne om og kjempe for den kanskje mest unike sivilisasjonen menneskeheten noen gang har bygget. La oss sammen verne om våre barn- og barnebarns fremtid.

Dr. Lyngen, jeg tillater meg å sende deg dette brevet som et åpent brev, med kopi til en rekke norske aviser, NRK, alternative medier og til norske helsemyndigheter. Brevet vil også bli spredd over hele internettet. Mitt syn fortjener like mye publisitet som ditt. Jeg gjør dette for å teste landets åpenhet for alternative syn, for å sjekke graden av snikinnført sensur, og for å oppfordre media til åpen debatt og meningsutveksling i det offentlige rom.

Åpenhet og debatt vil bli avgjørende viktig for folks helse og for landets fremtid i en tid hvor hemmeligstemplede kontrakter med «Big Pharma» så åpenbart er viktigere for det norske folk enn «Nuremberg Code» og FNs «Universal Declaration of Human Rights».

Med respektfull hilsen.

Jan Terje Voilås

9/11 2021

Forrige artikkel– Jeg synes ikke mer synd på homoseksuelle enn heteroseksuelle
Neste artikkelDavos-menneskene er kreative ødeleggere