Forsker: mRNA-vaksinen kan føre til infertilitet og dødelige sjukdommer

0
Stephanie Seneff

Den profilerte forskeren Stephanie Seneff ved Massachusetts Institute of Technology mener at massevaksinasjonskampanjen til befolkningen med mRNA -vaksiner ser ut til å føre til en drastisk økning i alvorlige kroniske sjukdommer og kan også forårsake infertilitet – i tillegg til den alarmerende forekomsten av dødsfall nå knyttet til den kontroversielle injeksjonen. Dette skriver den svenske avisa Nya Dagbladet.

Det er i et intervju med franske France Soir at Seneff publiserer sin analyse av mRNA-vaksinene og som har blitt publisert i en vitenskapelig artikkel med tittelen «Verre enn sjukdommen» og som omhandler de eksperimentelle mRNA-vaksinene som for tida injiseres bredt over hele verden.

Seneff legger ikke fingrene imellom og sier at vi vil se en «sjokkøkning» av nervesjukdommer, autoimmune sjukdommer og krefttilfeller i nær framtid.

 Unge mennesker vil få disse sjukdommene. Yngre og yngre og mer og mer. De kommer ikke til å vite hvorfor, vi vil ikke koble det til vaksinen de har fått. Disse injeksjonene er ekstremt farlige, og det er fordi de får cellene til å produsere spike-protein uten kontroll, sier Seneff. Det er nettopp spike-proteinet vaksinen produserer som tilsynelatende først og fremst forårsaker helseskader for dem som tar sprøyta, understreker hun videre.

– Dette er den faktiske faren ettersom antistoffene kan bli til autoantistoffer og angripe alle mulige former for vev og forårsake ulike autoimmune sjukdommer , forklarer hun.

Seniorforsker ved MIT, Stephanie Seneff har oppnådd fire grader fra MIT (BS i biofysikk, MS, EE og doktorgrad i elektroteknikk og datateknikk), deretter forsket hun på pakkesvitsjede nettverk, datamodellering av det menneskelige hørselssystemet, behandling av naturlig språk, systemer for talt dialog og andrespråklæring. Hun spesialiserte seg på modellering og analyse av det menneskelige hørselssystemet for å forbedre kommunikasjonen mellom mennesker og datamaskiner. Hun forsker og publiserer også emner knyttet til biologi og medisin.

France Soir skriver:

De siste månedene har forskningen hennes vært fokusert på patologien til Sars-CoV-2 og spesielt til mRNA- og DNA-vaksineteknologi. Den konkluderer med at disse injeksjonene er ekstremt farlige, noe som kan forårsake en rask økning i autoimmune sjukdommer, spesielt Parkinsons sjukdom og multippel sklerose i befolkningen. Den beskriver inngående reaksjonsprosessen som spike-proteinet forårsaker i celler som «er i brann» og begynner å produsere massivt antistoffer i reaksjonen. Disse overdrevent produserte antistoffene kan angripe vevet til flere vitale organer som hjerte, lever, hjerne, eggstokker og milt og forårsake alle slags degenerative sjukdommer.

«Jeg tror folk som har blitt vaksinert vil ha en ulempe sammenlignet med mennesker som ikke er vaksinert» sier Stephanie Seneff

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.