Eric Clapton med ny sang som fordømmer myndighetenes koronapolitikk

0
Eric Clapton under en konsert i Rio de Janeiro i 2012

Sangen This Has Gotta Stop har blant annet strofen ‘I can’t take this bullshit any longer’.

Eric Clapton, som er en sterk kritiker av koronatiltakene, har gitt ut en sang med tittelen This Has Gotta Stop. Sjøl om sangen ikke direkte nevner lockdowntiltak eller vaksiner, oppfattes den som et angrep på koronaregimet.

“I can’t take this BS any longer, It’s gone far enough, You want to claim my soul, you’ll have to come and break down this door,” synger Clapton. Han synger også “I knew that something was going on wrong, When you started laying down the law, I can’t move my hands, I break out in sweat.”

Clapton har tidligere snakket om den negative reaksjonen han hadde på en vaksinedose han fikk. Til Rolling Stone sa han:

“Jeg tok det første stikket med AZ og fikk straks alvorlige reaksjoner som varte i ti dager. Jeg kom meg til slutt og fikk beskjed om at det ville gå tolv uker før den andre …, ”skrev Clapton.

“Omtrent seks uker senere ble jeg tilbudt og tok det andre AZ-skuddet, men med litt mer kunnskap om farene. Det er unødvendig å si at reaksjonene var katastrofale, hendene og føttene mine var enten frossen, følelsesløs eller de svidde, og var ganske ubrukelige i to uker, jeg fryktet at jeg aldri ville spille igjen, (jeg lider av perifer nevropati og burde aldri gått nær nåla.) Men propagandaen sa at vaksinen var trygg for alle … ”

«Jeg fortsetter å gå på passivt opprør og prøver å følge linja for å være i stand til å elske familien min, men det er vanskelig å bite meg i tunga med det jeg nå vet,» skrev Clapton.

Les: Rockelegenden Eric Clapton advarer mot vaksinepropagandaen etter alvorlige vaksinereaksjoner

Han kritiserer helsemyndighetenes påstander om at vaksinene er «trygge» som “propaganda”. Clapton har også sagt at han ikke vil opptre på noen arenaer som krever at deltakerne viser bevis på vaksinasjon. Som svar på den britiske regjeringens kunngjøring om at det vil være nødvendig med vaksinepass for å få tilgang til nattklubber og arenaer innen utgangen av september, ga musikeren en uttalelse om at han ikke ville spille «noen scene der det er et diskriminert publikum til stede».

Eric Clapton: This Has Gotta Stop

På fire døgn var denne videoen lastet ned over 1,5 millioner ganger.
KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.