Dr. Michael Yeadons advarsel til menneskeheten

0

– Stopp dette før det er for seint!

I dette videofordraget leverer Dr. Michael Yeadon en knusende kritikke av hele narrativet om «pandemien» og om det uvitenskapelige i lockdown, sosial distansering, maskeplikten. Han sier at de påleggene og tiltaken myndighetene har kommet med ikke har noen basis i vitenskapen og at de bryter mot alle protokoller for pandemihåndtering. Han kritisere også sin egen yrkesgruppe, legene og de medisinske forskerne for å ha brutt sin legeetikk, enten av feighet eller av ønsket om å tjene mer.

Dr. Yeadon advarer mot vaksinene som nå tvinges på folk, ikke fordi han er imot vaksiner, han har levd et forskerliv for å utvikle trygge vaksiner, men fordi disse vaksinene er farlige og skadelig for dem som får dem.

Dr. Yeadon advarer også så sterkt han kan mot å tillate innføring av vaksinepass, for da kan løpet være kjørt, sier han.

Transkripsjon av foredraget finnes her (pdf).

Gå til videoen her eller klikk på bildet:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelEn musikalsk reise i Italia – eller hvordan jeg lærte å elske Hegel
Neste artikkelStort tilbakeslag for Bidens vaksinekampanje. FDA og CDC anbefaler ikke generell «booster»-vaksine