Island og Gibraltar har den høyeste vaksinasjonsraten i verden – og antall covidtilfeller går rett til værs

0

I en Twitter-melding skriver Elías Eyþórsson: «Jeg hater å være den som bringer dårlige nyheter, men Island (93 prosent av befolkninga over 16 år er vaksinert) opplever sin største bølge av covid-19-tilfeller til nå. På dette tidspunktet tror jeg det er urimelig å anta at økt vaksinedekning vil føre til flokkimmunitet.»

Statistikken fra sagaøya ser slik ut:

Vaksinasjonsrate etter alder:

Og her ser man oversikten over registrerte covid-19-tilfeller:

Þórólfur Guðnason, lege som fungerer som sjefsepidemiolog ved det islandske helsedirektoratet, ble spurt av journalist Esther Hallsdóttir om hvor lenge reglene skulle fortsette.
Guðnason svarte: «Det spørs om det er noen klar vei ut av epidemien, nå som tiltak foreslås til tross for vaksinasjoner, og om vi kan være på grensen til restriksjoner de neste fem, ti eller femten årene.»

Gibraltar 99% vaksinasjon – voldsom vekst i covid-tilfeller

Innen 1. juni 2021 kunne Gibraltar melde om en vaksinasjonsrate på 99%!

Det har ikke hindret at antall covid-tilfeller har gått til himmels. Eller for å tenke den forbudte tanken: har den høye vaksinasjonsraten tvert om bidratt til det?

Dette samsvarer med tall fra Israel, der nesten hele den voksne befolkninga er vaksinert. Ikke desto mindre går covid-tilfellene gjennom taket:

Fra Israel meldes det at de som har hatt covid har sju ganger mindre risiko for å få ny smitte enn dem som er vaksinert.

I en rasjonell verden ville man naturligvis stanset opp og spurt hva man holder på med. Her gjennomfører man massevaksinasjon med eksperimentelle vaksiner som er så risikable at produsenten ikke tør å ta noen form for ansvar for konsekvensene, og så får man svært mange alvorlige bivirkninger og dødsfall av vaksinene, men likevel kjører man på, like enøyd og fanatisk. Og så viser det seg at vaksinene ikke hindrer ny smitte, og da kjører man på med mer av det som ikke virket tidligere – lockdown og masker. Dette skjer naturligvis fordi de som tjener milliarder av dollar på disse vaksinene har tatt over styringa av helsepolitikken.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.