Vi er ikke alene – også Nobelprisvinnere i medisin blir sensurert vekk

0
Innfelt Nobelprisvinner Satoshi Omura.

For å opprettholde koronadiktaturet sitt er makthaverne og deres mediekanaler nødt til å blokkere, sensurere og baktale enhver som kan stikke hull på løgnene deres. Derfor skjuler de innlegg fra berømte og anerkjente forskere, og derfor opplever kritiske og uavhengige mediekanaler som steigan.no økende sensur og usynliggjøring i sosiale medier.

En trøst kan det være at vi ikke er alene.

Den medisinske forskeren og foreleseren Pierre Kory skriver på Twitter at også Nobelprisvinneren i medisin (2015) Satoshi Ōmura blir kneblet på YouTube:

Fikk prisen for Ivermectin

Satoshi Ōmura er kjent for oppdagelsen og utviklingen av forskjellige legemidler som opprinnelig forekommer i mikroorganismer. Han ble tildelt 2015-Nobelprisen i fysiologi eller medisin sammen med William C. Campbell og Tu Youyou for funn om en ny terapi mot infeksjoner forårsaket av rundormsparasitter. Mer presist isolerte forskningsgruppa hans en stamme av Streptomyces avermitilis som produserer den antiparasittiske forbindelsen avermectin. Campbell anskaffet senere disse bakteriene og utviklet det avledede stoffet ivermectin som i dag brukes mot elveblindhet, lymfatisk filariasis, scabies og andre parasittinfeksjoner. (Oversatt fra engelsk Wikipedia).

Grunnen til at de sensurerer bort Ivermectin og dens oppdager et åpenbar: Hvis det finnes en billig og effektiv medisin mot koronaviruset så forsvinner jo behovet for de dyre vaksinene og da raser også hele fundamentet for de drakoniske unntakslovene, portforbudene, masketvangen, den økonomiske ødeleggelsen av samfunnet sammen som et korthus.

«Faktasjekkerne» har drevet kampanje mot Ivermectin

Den såkalte «faktasjekkeren» Poynter har drevet svertekampanjer mot alt og alle som har anbefalt å bruke Ivermectin mot covid-19. Se noen eksempler her:

FALSE: Ivermectin is a miraculous drug on the treatment of COVID-19

No Evidence: 50 studies “show ivermectin is not just effective, but highly effective”

There’s no proof that hydroxychloroquine or ivermectin caused a drop in cases in India

FALSE: Ivermectin has had good results in the COVID-19 treatment in Bolivia, the Dominican Republic, New Zealand, Australia, and African countries.

Les også: Hvorfor insisterte Faktisk på at det ikke finnes behandlinger mot covid-19?

Disse kampanjen har ført til sensur mot til og med Nobelprisvinner Ōmura og praktiserende leger over hele verden. Titusener, for ikke si hundretusener av menneskeliv kunne ha blitt reddet ved tidlig behandling. Men de måtte dø for å rydde vei for de saliggjørende vaksinene. Oppgjøret mot disse folkene og deres bakmenn må komme.

Forrige artikkelAmbassadør James Jeffrey: «Vi opprettet indirekte kanaler til al-Nusra»
Neste artikkel«Factfinding»