Tidligere nestsjef i Pfizer: – Det dere skal frykte er ikke viruset, men regjeringene deres

0

Dr. Mike Yeadon har levd et langt vitenskapelig liv i forskning på allergier og virus. Han var i mange år en av toppene i vaksinegiganten Pfizer, der han både var vitenskapelig leder av seksjonen for forskning på allergier og luftveisproblemer. Fra 2006 til 2011 var han Chief scientific officer og visepresidnet i selskapet. Han har også erfaring som rådgiver og konsulent i den farmasøytiske industrien.

I dette intervjuet tar han et knusende oppgjør med hele koronapolitikken fra start og viser til en del av de sentrale løgnene vi er blitt fortalt som denne katastrofale politikken bygger på.

Han snakker om lockdown, om kampanjene mot de effektive behandlingene som kunne ha reddet titusener eller kanskje hundretusener av menneskeliv, om PCR-tester, om masker, om vaksinepassene – og han sier også: Ta ikke vaksinen! Du vet ikke hva som er i den, og du vet ikka hva den kan gjøre med deg!

Denne videoen bør du se helt til siste slutt!

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDet humanitær-politiske kompleks slår tilbake
Neste artikkelManglende evne til å lære fra erfaring