En studie fra MIT advarer mot mulige konsekvenser av m-RNA vaksiner

0
Foto: Shutterstock

En ny studie publisert av forskere fra MIT og fra Immersion Health, Portland reiser alarm om mulige utilsiktede konsekvenser av mRNA-vaksinene som for tida blir brukt mot COVID-19 sjukdommen. Dette skriver Thailand Medical News.

Studien er publisert i det fagfellevurderte tidsskriftet: International Journal Of Vaccine Theory, Practice And Research.

Studieteamet gjennomgikk både komponentene i og den tiltenkte biologiske responsen på disse vaksinene, inkludert produksjon av piggproteinet selv, og deres potensielle forhold til et bredt spekter av både akutte og langvarige induserte patologier, som blodsykdommer, nevrodegenerative sykdommer og autoimmune sjukdommer.

Blant disse potensielt induserte patologiene, framhevet teamet betydningen av prion-proteinrelaterte aminosyresekvenser i piggproteinet.

Interessant nok presenterte studieteamet en kort gjennomgang av studier som støtter potensialet for «shedding» av piggprotein, overføring av proteinet fra en vaksinert til en uvaksinert person, noe som resulterer i symptomer indusert i sistnevnte.

Noen eksperter har avvist dette som falske påstander og oppspinn, men denne studien viser noe annet. Mest bekymringsfullt er det at studien ser ut til å underbygge påstandene om at disse vaksinene kan endre DNA til dem som mottar vaksinasjonen.

Det må understrekes at det ikke er noen studier som viser at dette skjer definitivt, men denne forskninga gir et sannsynlig scenario, støttet av tidligere etablerte veier for transformasjon og transport av genetisk materiale, hvor injisert mRNA til slutt kan innlemmes i kimcelle-DNA for transgenerasjonsoverføring.

Forrige artikkelUtbyggingen av datasentre i Norge
Neste artikkelSminke ubehagelige fakta?