Det er krig mot Russland. Og Vestens plan for den er offisiell.

0
Forsøkene på å utløse en fargerevolusjon i Hviterussland er en del av den ikke-erklærte krigen mot Russland. Shutterstock

Her er sjekklisten over anti-Russland-tiltak.

Vestens oppskrift for Den Tredje Verdenskrig er nå offisiell.

Fra Fort Russ, oversatt til norsk og publisert av Derimot.no.

Zbigniew Brzeziński – Wikipedia
Zbigniew Kazimierz Brzeziński var sikkerhetspolitisk rådgiver for USAs president Jimmy Carter. Han ble senere professor i amerikansk utenrikspolitikk ved Johns Hopkins University i Baltimore… ( Fra Wikipedia)

Zbigniev Brzezinskis mujahedin-oppskrift for å gi Russland deres eget Vietnam var ikke noe isolert påfunn. (Gjelder krigen i Afghanistan det Sovjetunionen gikk inn i 1979/80, red.)

Og Natalia Poklonskayas melding om at Den Tredje Verdenskrigen allerede har begynt stemmer.

Begivenhetene viser at RAND Corporations plan blir brukt. Du kan her lese hele dokumentet «EXTENDING RUSSIA: Competing from advantageous Ground».

Les også: RAND Corps stridsplan mot Russland er offentlig

Men akkurat nå kan du brukte RANDs innholdsoversikt som en sjekkliste.

Tiltak 1: Skaffe dødelig hjelp til Ukraina.

Det vil ikke bli noen fred her. Den enkleste veien til fred vil være at Ukraina slutter å bombe utbryter-republikkene.

Men hele saken for Den Spesielle Utsendingen til Ukraina må være at disse republikken ikke eksisterer. Å snakke med dem vil bare legitimere dem.

Om du vil sjekke logikken i dette trenger du bare å se til kong George III som nektet å snakke med de amerikanske koloniene.  Du kan ikke inngå fred med folk som ikke eksisterer. Men du har fortsatt rett til å drepe dem.

Tiltak 2: Øke støtten til de syriske opprørerne.

Det skjer jo nå. Vi leser i nyhetene denne uken om at nok en USA-base blir bygget i Syria. Og til tross for Trumps uttrykte ønske om å trekke amerikanerne ut, så har vi hans andre tweet: «Vi skal beholde oljen» som forteller sannheten. Og oljen blir sendt ulovlig til Syrias fiender med vakter fra USA.

Tiltak 3: Å gå inn for regimeskifte i Hviterussland.

Mens jeg skriver dette kommer nyheten om at Vestens darling Svetlana Tikhanovskaya – som påstår hun ville vunnet det siste valget der i landet om bare stemmene hadde blitt talt opp rett – hun skal intervjues på fjernsyn i USA i kveld.

Hun skal allerede i august få tale til FNs sikkerhetsråd etter å ha blitt invitert av Estland.

Tiltak 4: Å utnytte spenningene i Sør-Kaukasus.

Ingen grunn til å forklare dette.

FRNs lesere er alle vel informerte om Aserbajdsjans blodige angrep på Nagorno-Karabakh og hva det kostet av menneskeliv.

For de onde åndene som styrer her i verden er det som å leke i sandkassen  å bli med i dette spillet, uten tanke på menneskelige kostnader.

Helt fra begynnelsen – med oppløsningen av Sovjet-Samveldet, har Vesten insistert på «territorial integritet» for Asebajdjan og hisset Hejdar Alieev til krig.

Nå er det hans sønn som er den sterke mann i Asebajdjan.

Argumentet med «territorial integritet» koker ned til dette: Uansett hva USSR overlot til SSR – resten av unionen, så må må SSR ordne opp der når SSR blir et land.

Så denne krigen opprettholdes med en kommisær vilje.

Selvbestemmelse for Nagorno-Karabakh står jo i FNs charter, og det var et overveldende flertall i folkeavstemmingen for å gå ut av den aserbajdsjanske republikken.

Men det har ennå ikke kommet noen godkjenning om selvbestemmelse for Nagorno-Karabakh.

Her er et annet kapitel i RAND-dokumentet:

Her står under økonomiske tiltak: Tiltak 1: Hindre olje-eksport. Tiltak 2: Redusere naturgass-eksporten og hindre en utvidelse av rørledningene.

Presset på EU og Tyskland for å blokkere Nord Stream 2 trenger vi ikke å belyse her. Det siste i Navalny-farsen er simpelthen bare et skritt i den saken.

Oppsummering:

USA press på AllSeas som tvang dem vekk fra Nord Stream 2-prosjektet. Dette fortsetter.

At USA insiterer på at Ukraine IKKE må snakke med republikkene Lugansk og Donetsk – garanterer at det ikke vil bli noen fred.

Den nye krigen mot Russlands allierte Armenia.

Opprørene i Hviterussland;

  • ikke noe av dette er tilfeldigheter.

Alt står i planen!!

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no

Forrige artikkelAfghansk sorg
Neste artikkelKoronastrategien og samfunnets sunnhet