Egypt sier de har angrepet terrorister inne i Libya

0
Skjermdump fra video som skal vise det egyptiske angrepet på terroristgruppa i Libya.

Den egyptiske hæren sa 8. desember 2020 at de hadde gjennomført et angrep mot terrorister inne i Libya nær den egyptiske grensa. Dettse skriver Southfront. Ifølge den egyptiske hæren hadde de tilintetgjort 21 SUVer med terrorister, våpen og amunisjon. Video her.

Egypt støtter Libyan National Army (LNA) som har base i det østlige Libya og den egyptiske mililtæraksjonen kom samtidig med at LNA bordet et skip under jamaikansk flagg i libysk farvann. Ifølge LNA hadde skipet våpen ombord. Mannskapet skal være fra Tyrkia, India og Aserbajdsjan. Angivelig kom de med våpen fra Tyrkia på vei til den Tripoli-baserte Government of National Accord (GNA).

Disse militæraksjonene kan bety at krigen i Libya er står foran ei ny opptrapping.

Forrige artikkelPCR-testene skaper et falskt bilde av covid-19
Neste artikkelNy kraftkabel til Tyskland sender strømprisen til værs