Så lyktes sionistene: Jeremy Corbyn suspendert fra Labour

0
Jeremy Corbyn under et Labour-møte i Cardiff i 2017. Shutterstock.

Tidligere partileder i britiske Labour, Jeremy Corbyn, er blitt suspendert fra partiet, melder The Independent. Han ble anklaget for «rasisme og anti-semittisme,» noe som naturligvis var fullstendig uten saklig grunnlag.

Det handler om at Israel-lobbyen i lang tid både har lagt Corbyn for hat og har blinket ham ut som mål for sine helt ekstreme angrep. Årsaken er at han hele tida har vært en lojal støttespiller for det palestinske folket og en kritiker av det israelske regimet og deres massive menneskerettighetsbrudd.

Den israelske skribenten Gideon Levy skrev i den israelske avisa Haaretz at «Det jødiske etablissementet i Storbritannia og Israels propaganda har tatt ut en kontrakt på Corbyn.»

De påstår at: «Han er anti-semitt, Labour er anti-semittisk, jødenes liv i Storbritannia er i «eksistensiell fare», intet mindre, slik tre britisk-jødiske aviser skrev i en felles lederartikkel.«

Mens situasjonen for enhver jøde i Storbritannie er bedre, tryggere, mer likestilt og friere enn vilkårene for enhver arabisk innbygger i Israel, for ikke å snakke om palestinere i de okkuperte områdene. Likevel har det jødiske etablissementet lagd et slikt oppstyr mot Corbyn.

Les også: Partitopper i Labour saboterte valgkampen for å kvitte seg med Corbyn

Suspensjonen av Corbyn kom etter at han hadde nektet å bøye seg for kritikerne og hadde sagt at deres «rapport» «grovt overdrev problemene av politiske grunner». Denne uttalelsen fikk partiledelsen til å erklære at det var en «skammens dag for Labour», de ba det jødiske samfunnet om unnskyldning – og vedtok å suspendere Corbyn.

Forrige artikkelDen britiske regjeringa tegnet kjempekontrakt for koronakampanje tre uker før lockdown
Neste artikkelErna Solberg og ekstremismen