Så lyktes sionistene: Jeremy Corbyn suspendert fra Labour

24
Jeremy Corbyn under et Labour-møte i Cardiff i 2017. Shutterstock.

Tidligere partileder i britiske Labour, Jeremy Corbyn, er blitt suspendert fra partiet, melder The Independent. Han ble anklaget for «rasisme og anti-semittisme,» noe som naturligvis var fullstendig uten saklig grunnlag.

Det handler om at Israel-lobbyen i lang tid både har lagt Corbyn for hat og har blinket ham ut som mål for sine helt ekstreme angrep. Årsaken er at han hele tida har vært en lojal støttespiller for det palestinske folket og en kritiker av det israelske regimet og deres massive menneskerettighetsbrudd.

Den israelske skribenten Gideon Levy skrev i den israelske avisa Haaretz at «Det jødiske etablissementet i Storbritannia og Israels propaganda har tatt ut en kontrakt på Corbyn.»

De påstår at: «Han er anti-semitt, Labour er anti-semittisk, jødenes liv i Storbritannia er i «eksistensiell fare», intet mindre, slik tre britisk-jødiske aviser skrev i en felles lederartikkel.«

Mens situasjonen for enhver jøde i Storbritannie er bedre, tryggere, mer likestilt og friere enn vilkårene for enhver arabisk innbygger i Israel, for ikke å snakke om palestinere i de okkuperte områdene. Likevel har det jødiske etablissementet lagd et slikt oppstyr mot Corbyn.

Les også: Partitopper i Labour saboterte valgkampen for å kvitte seg med Corbyn

Suspensjonen av Corbyn kom etter at han hadde nektet å bøye seg for kritikerne og hadde sagt at deres «rapport» «grovt overdrev problemene av politiske grunner». Denne uttalelsen fikk partiledelsen til å erklære at det var en «skammens dag for Labour», de ba det jødiske samfunnet om unnskyldning – og vedtok å suspendere Corbyn.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for bkfrem bkfrem says:

  Altid godt når en Troskist bliver sparket ud. Arbejderklasse- forrædere som ham og hans holdning til EU, siger alt om Dem.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  “The couple’s son and daughter are being brought up in the Jewish faith of their mother and the family attend shabbat dinners.[9]

 3. Når man leser historiebøker om jødisk historie rundt om i Europa så er det ofte historien om utvisninger. Utkastelser er kanskje riktigere? Det er faktisk mye av tankegangen i Talmud som danner grunnlaget for det zionistiske prosjektet om bærer av en overlegen høyere kultur. Det har ofte slått kontra.
  Med de framganger som Israel har hatt geopolitisk med Trumps gode hjelp,ser det faktisk ut som om den globale Zionismen er på vei inn i et nytt hybris-modus. Det er ikke grenser for hvordan den tar seg til rette - ikke bare i Midtøsten og LatinAmerika,men også i Europa.
  To av de skarpeste kritikere av zionismen og Israel i Frankrike,Henri Ryssen og Alain Soral sitter nå i FENGSEL!!! for sin kritikk-virksomhet.
  Dette har vi nå sett utallige eksempler på: Mearsheimer og White som skrev “Israel Lobbyen” i USA ble trakassert og æresskjelt. Dette med Corbyn er bare nok et eksempel på at den globale Zionismen mener tiden er inne til å ta et globalt grep for maktutøvelse.

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  Og etter Hybris, kommer Nemesis.

  Jeg tror ikke det fungerer slik, da jeg tror jødisk innflytelse i hovedsak er desentralisert. Jøder mener all motstand og kritikk er urettferdig forfølgelse og mener at alle skal hjelpe til med å få jødeforfølgerne straffet. Ikke noe sted har de noen mekanisme for å ta til seg kritikken, og da fortsetter de med den samme oppførselen helt til vertsbefolkningen har gått lei.
  Jews and blacks

 5. Avatar for Johnny Johnny says:

  Rabbi Weiss forteller at ortodokse jøder sterkt protesterer mot at sionistisk-vennlig media og populistiske halv-religiøse sionistiske jøder blander kortene, og med det hevder at anti-sionisme er det samme som anti-semittisme.

  Ortodokse lærde rabbinere “world wide” – de som aktivt praktiserer den jødiske tro, ved sine bønner og religiøse studier, og ved sin daglige livsførsel – mener at sionismen ikke har skapt annet enn rasisme, krig og blod!!!

  Ifølge dem er sionismen kun en politisk nasjonalistisk og aggressiv bevegelse, som strider mot alt som står i Torahen; Du skal ikke stjele (et land), du skal ikke drepe (palestinere), du skal absolutt ikke ha ditt eget land («Israel») før Messias kommer. Dette er grunnleggende jødiske tro, slik det følger av de hellige skrifter.

  Sionister prøver i en rekke land å påvirke både presse og politikere til å stille Israel i et gunstig lys. Og de vil døyve kritikk mot staten Israel, blant annet ved å stemple kritikere av Israel og sionismen, som «anti-semitter» (anti-jøder).

 6. Avatar for runeulv runeulv says:

  Så hvorfor flytter ikke bare jødene til Israel, i steden for å bo sammen med folk som etter en tid begynner å misslike jøder?
  norway-is-too-white-according-to-the-jews

 7. Johnny, min intensjon her, var å bruke deres egen kilde til å slå fast at det var flere enn det som han Daggy gav inntrykk av overfor deg, som nevnte ( en liten gruppe under 500) fordi jeg har pleid å bruke endel kilder der " de sier det selv ". Jeg fikk beklageligvis ikke presisert hensikten, som var å vise at de selv skrev at det var fler.
  Hadde sett hele videoen.

 8. Jeg syns videoen var interessant, og at det var bra at du postet den, for å vise at det ikke var du som hevdet ting.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

16 flere kommentarer

Deltakere