Er dere fornøyd nå, CIA?

0

Ken Dilanian var journalist for Los Angeles Times i perioden 2010–2014, «a prominent national security reporter», ifølge The Intercept i 2014. Dokumenter som CIA da hadde frigitt viser at Dilanian konfererte rutinemessig med CIA om artikler han arbeidet med, at han lovte dem god omtale osv.

Etter 2014 har Dilanian arbeidet for bl.a. Associated Press og USA Today. Per i dag har han avansert til NBC News, i samme fag, «covering national security and intelligence», ifølge ham sjøl på Twitter. Så da vet vi at slike «journalister» også er velkomne i nevnte medier.

«Du føler ingen smerte, men du vet at du kommer til å dø, sier Navalnyj om øyeblikket da han merket at nervegiften begynte å virke» NRK ved Jan Espen Kruse. Pussig uttalelse fra en som skrek høyt av smerter på TV-skjermer over hele verden etter at han skal ha blitt forgiftet.

Les artikkelen på The Intercept.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.