Er dere fornøyd nå, CIA?

0

Ken Dilanian var journalist for Los Angeles Times i perioden 2010–2014, «a prominent national security reporter», ifølge The Intercept i 2014. Dokumenter som CIA da hadde frigitt viser at Dilanian konfererte rutinemessig med CIA om artikler han arbeidet med, at han lovte dem god omtale osv.

Etter 2014 har Dilanian arbeidet for bl.a. Associated Press og USA Today. Per i dag har han avansert til NBC News, i samme fag, «covering national security and intelligence», ifølge ham sjøl på Twitter. Så da vet vi at slike «journalister» også er velkomne i nevnte medier.

«Du føler ingen smerte, men du vet at du kommer til å dø, sier Navalnyj om øyeblikket da han merket at nervegiften begynte å virke» NRK ved Jan Espen Kruse. Pussig uttalelse fra en som skrek høyt av smerter på TV-skjermer over hele verden etter at han skal ha blitt forgiftet.

Les artikkelen på The Intercept.

Forrige artikkelBrysom krig for Moskva
Neste artikkel«Framtida er ikke som den pleide å være». Koronatiltakene har senket verdensøkonomien med 6 billioner dollar.