En nyttig tommelfingerregel?

0

Som mangeårig medieovervåker tør jeg si at man grovt sett kan gå ut fra at demonstrasjoner/opprør som får positiv og mye omtale i MSM, eller NATO-mediene som jeg også kaller dem, er kunstige, dvs kjøpt og betalt av USA/NATO/EU og/eller tilknyttede oligarker som George Soros. Eksempler er det som har skjedd i Hviterussland i det siste, det som skjedde i Ukraina, Libya og Syria samt det opprøret Navalny står for i Russland. De andre, de ekte og folkelige opprørene, alt fra den norske folkebevegelsen mot EU til De Gule Vestene i Frankrike, blir fortiet eller får dårlig omtale. Jeg aner ikke hva som skjer i Bulgaria.

Men når jeg 21. oktober så at NTB, Aftenposten og ABC Nyheter med samme overskrift hyller demonstrantene der fordi de «setter landets elite under press» osv ble jeg straks mistenksom. Og ganske riktig, for et stykke ned i artikkelen kom det fram at EU-parlamentet allerede har uttrykt «klar støtte» til demonstrantene og deres «legitime krav og ønsker om rettferdighet, åpenhet, ansvarlighet og demokrati». Nok en gang ser vi altså at MSM opererer i tospann med EU/NATO, som så og si er to sider av samme sak.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.