«En virkelig opposisjon»

0

NRKs Jan Espen Kruse ønsker «en virkelig opposisjon» i Russland. Hvorfor ikke i Norge, Kruse? Det at man er i opposisjon i en nasjonalforsamling betyr ikke at man er uenig med regjeringen i alt. Det bør Kruse vite som er fra et land der ALLE på Stortinget, fra SV til FRP, stemte for krigene mot Syria og Libya og nesten alle ligger på rygg for NATO og EU. Så hvorfor bør det være annerledes i Russland? Det er det Kruse insinuerer når han lager en nyhet av at Kommunistpartiet og Det liberaldemokratiske partiet i Russland stemmer sammen med Putin og hans parti Forent Russland «når det virkelig gjelder».

Dette bare som nok et eksempel på hvor overfladisk og fordummende NRK og andre NATO-mediers utenriksdekning er. I dette tilfellet fra en som absolutt burde vite bedre, da han er NRKs mann i Russland. Men det NATO-journalistene driver med er i virkeligheten aktivisme forkledd som journalistikk og folkeopplysning, i dette tilfellet aktivisme for at den ekstreme Navalnyj og hans likesinnede skal få mer makt i Russland. For det øker sjansen for borgerkrig i Russland, noe som har vært USA/NATOs mål i alle fall siden 90-tallet, ved å støtte slike som Navalnyj, slik de støtta islamistiske terrorister i Libya, Syria, Afghanistan, Jugoslavia osv.

Lars Birkelund

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.