Déjà vu

0

Erna Solberg var enda mer bombekåt enn Jens Stoltenberg før bombingen av Libya i 2011 og hun følger opp Stoltenbergs krig mot Syria den dag i dag. Som om ikke det er nok støttet hun også de høyreekstreme kuppmakernes krigføring i Ukraina. Men det er ikke nok å ha ødelagt disse landene. Nå har hun sannelig også blanda seg inn i Hviterusslands indre anliggender med støtte til nok en NATO/EU-lakei, hviterussiske Svetlana Tikhanovskaja i eksil i Litauen.

Og hvordan presenterer NRK og TV 2 Nyhetene dette? Som forventet, som en gladnyhet, uten så mye som ETT kritisk spørsmål. Det positive med NRK Dagsrevyen, studio 5.s reportasje var dog at den bekreftet det som NATO-mediene hittil har hånet, nemlig den hviterussiske presidentens påstand om at NATO-soldater øver nær Hviterussland, med norske soldater i Litauen. Tikhanovskaja hadde forøvrig møte med den bloddryppende franske filosofen og krigshisseren Bernhard-Henry Lévy for noen uker siden. Så sporene skremmer på flere måter.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.