Hilsen til steigan.no fra Venezia

15
Ponte Rialto i Venezia. Foto: Shutterstock

Av Kristin Flood.

Kjære Pål Steigan.

Som stringerjournalist for norsk presse i Italia, blant annet i en årrekke for Aftenposten, har jeg siden 1990-tallet fulgt nyhetsbildet parallelt i Italia og Norge. Særlig den kritiske journalistikken, som har en viktig samfunnsoppgave, har endret seg. Mange nye nettaviser og såkalt ‘uoffisielle’ nyhetskanaler på internett stiller kritiske spørsmål, men jeg observerer en mangel på journalistisk soliditet, respekt og ansvarsfølelse som har vært varemerke for en god presse.  

Å belyse aktuelle saker fra uvante vinkler er essensielt for en kritisk presse, fordi det bekrefter ytringsfriheten. I Italia får de nye, uoffisielle nyhetskanalene i dag stadig større oppmerksomhet. Blant de norske synes jeg steigan.no utmerker seg for sin kritiske dekning av aktuelle samfunnsspørsmål. Selv om jeg kan være uenig, beundrer jeg ditt mot og engasjement og synes du gjør en viktig jobb for norsk publikum. I de siste månedene har jeg fulgt med på de ‘uoffisielle’ stemmene om Covid19. Her er det mye hummer og kanari, men i steigan.no har du presentert kontroversielle spørsmål fra nye vinklinger og i ukonvensjonelle perspektiver. Det er godt å lese en profesjonell journalist som våger å stille spørsmål som er skremmende fraværende i øvrig norsk media.

Vennlig hilsen Kristin Flood.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Tellef Tellef says:

  Flott. Flere som Kristin.

 2. Det tror du ikke på selv AnneBrit. :wink:

  Vaksinen inneholder Lucifers DNA, hele verden skal gå fra Guds eiendom til Satans med vaksinen.
  Aldri glem at det er problem, reaksjon og løsning som gjelder, altså at det var vaksinen som er agendaen og ikke viruset, det er bare skapt for å lure folk til å ta vaksinen.
  Husker du 2019 ? Store demonstrasjoner over hele verden, eliten var livredd, så kom viruset og poff så var all opposisjon og demonstrasjoner i verden mot eliten borte som dugg for solen.

  Her i kommunen er det 2 stk som har hatt viruset, de ble litt forkjøla, virkelig verdt å ødelegge landet for til evig tid… litt av en jævla pandemi, jeg tror enkelte folk har bikket bikket totalt over eller så bruker eliten sort magi for å ta over folks sinn.

  Du får ringe B Høye og si du ikke vil ta 666 vaksinen og bli en hybrid under Lucifer for du er så flink og følge smitteregler og høre hva han svarer :wink:

 3. Avatar for Mari Mari says:

  Det er globalistene som pusher vaksiner. Hvorfor ser du ikke det?

 4. Avatar for Mari Mari says:

  No shit like bullshit. Det er deg det, fra A til Å. Arrogant til Ålete. Fullstendig uten troverdighet. Du lyger, manipulerer, antyder og anklager mens du hevder å være Kristen. Nå endetia her og du håper på at menneskeheten skal utryddes så du ikke skal dø alene for så å påstå at jeg vil samme som du.
  Jeg vil ikke samme som du. Det jeg vil er at Hans rike kommer uten at frafalne hjelper fienden slik du gjør. At folk skal åpne øynene å får en rettferdig mulighet til å ta et ærlig valg for Gud ved å elske alle uansett hvem de er, uten unntak. Du og jeg er like som dag og natt. Jeg elsker mennesker, du hater mennesker. Jeg foretrekker sionister til deg. I det minste skjuler ikke de sine uærlige hensikter.
  Jeg kommer aldri til å kommentere deg igjen eller lese hva du skriver for du er lik Olaf. En driver med gaslighting og propaganda. En elitens papagøye som later som du bryr deg om folk.
  Her er et lite tips. Å komme til himmelen for å være med Gud betyr å alltid motstå fienden mens å støtte fienden er å fornærme faren ved å frasi seg sønnens navn. Du tror du kan lure Gud men det kan du ikke. Han ser hva som er i oss og vet alt og du er godt og vel gammel nok til å vite det. Jeg kommer ikke til å be for deg lenger. Det overlater jeg til deg selv.

 5. Jeg skjønner hva du mener. AnneBrit er tilsynelatende bemerkelsesverdig redd for å dø av Covid-viruset samtidig som hun klager sin nød (miserabelt liv?) og sier hun er kristen. Så vil hun at folk skal holde seg hjemme på bekostning av arbeidsplasser mens hun selv lever på Staten (NAV) for øyeblikket fordi hun er syk. Hvem skal fø henne når ingen kan jobbe? Noe skurrer i logikken til denne dama. Det begynner å bli litt irriterende…

 6. Avatar for Mari Mari says:

  Ja, nettopp Kjetil. Hun driver å klager istedenfor å vise tro og bryr seg kun om seg selv. Hun viser ingen hjerte for andre enn seg selv.

 7. Avatar for Enebak Enebak says:

  Til Mari og til smurfen og til Kjetil:
  Nå ble det veldig mye kalking her. Kan dere ikke ta sånne diskusjoner på privaten? Det blir liksom litt off topic, eller usaklig, som noen kaller det, hvis alle må diskutere hverandre hele tida. Eller?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

7 flere kommentarer

Deltakere