Erna Solberg taus om hjelp fra Kina, Dagsrevyen støtter hennes agenda

0
Skjermdump fra NRK.

Av Kristian Kahrs.

Norge får livsviktig hjelp fra Kina, men Erna Solberg ønsker å skjule dette for det norske folk. NRK Dagsrevyen er med på hennes dekkoperasjon.

Mandag 23. mars kom det livsviktige forsyninger til Norge, munnbind og annet smittevernutstyr. Dette ble direkteoverført på NRK TV, og forsendelsene var tydelig merket «made in China».  Her er en ytterligere direktelenke som viser dette  som viser dette i NRKs livesending.

Like etterpå fikk Erna spørsmål fra NRKs journalist Kristi Marie Skrede som gjorde et poeng av dette i sin livesending. Skrede stilte følgende spørsmål:

«Det sto made in made in China på den boksen du så innholdet i. Hvilket land er det vi får hjelp fra nå?»

Statsministeren svarte: «Jeg har ikke tenkt å kommentere det, for som jeg sa, vi må passe på at vi får utstyret. Vi på passe på at vi ikke mister det på vegen, og derfor snakker vi ikke om hvor det kommer fra.»

En kritisk og undersøkende journalist ville ha stilt oppfølgingsspørsmål om dette, men Skrede lar det bli med dette ene spørsmålet. Har hun blitt instruert i å ikke presse Erna med kritiske spørsmål? Fikk hun noen ord på øret fra produsenten?

Hvordan hadde vi mistet disse forsyningene hvis statsministeren sa at det kom fra Kina? Ville det ikke ha bedret det bilaterale forholdet til Kina hvis statsministeren kunne gi en offentlig takk? Ære være kameramannen som filmet alle boksene med «made in China», men her er det tydelig at det servile NRK ikke ønsker å utfordre Solberg med kritiske spørsmål.

Hvis NRK virkelig hadde vært uavhengige, ville de ha fulgt opp dette i Dagsrevyen samme dag. De hadde riktignok en reportasje hvor Erna kunne sole seg i glansen med  å sende det medisinske utstyret ut i Norges land, men Dagsrevyen 23. mars var kjemisk fri for antydinger om at hjelpen kom fra Kina. Hva er det som skjer i NRK? Hvorfor er de mer interessert i å være heiagjeng for Erna enn å stille kritiske og relevante spørsmål?

Med et helsevesen som har fullstendig brutt sammen i Italia, har også EU-solidariteten brutt sammen. Det tidligere mektige industrilandet Tyskland er ikke villig til å hjelpe Italia. Nå er det de påståtte fiendene Russland og Kina som bidrar med medisinsk personell, medisinske brigader og store mengder smittevernsutstyr og kuvøser.

For de som følger med på andre medier enn NRK og hovedstrømsmediene, vil de se en strøm av artikler og videoer som kritiserer EUs handlingslammelse i forbindelse med Corona-krisen. Fanatiske EU-føderalister ser ut til å være totalt vaksinert mot virkeligheten når de fortsatt insisterer på et Europa uten grenser. Men Corona-krisen er en spiker i kisten for illusjonen og utopien om et solidarisk EU som stiller opp for sine medlemmer.

Artikkelen og videoen Russia sends critical aid to Italy, as Merkel goes into self-quarantine gir gode analyser på dette. Men sannheten om EUs  sammenbrudd passer ikke inn i agendaen til Erna og regjeringen. De er mer interessert i å selge oss overnasjonalitet. De vil gi opp mer av Norges suverenitet til EU og andre antidemokratiske globalist-organisasjoner.

Trist. Takk for Pål Steigan og steigan.no.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

Forrige artikkelHäv sanktionerna och rädda liv
Neste artikkelHvem eier fisken i havet?