Primærvalget i Iowa ble en farse av de sjeldne

6
MSNBC var ikke nådig med opptellingskaoset i Iowa. Skjermdump

Primærvalget i Iowa som skulle være avsparket på Demokratenes primærvalgssesong, ble en farse og en skandale som selv en fantasirik filmskaper ville hatt vanskelig med å finne på. Det hele ble absurd teater for åpen scene.

Valget skulle avgjøres gjennom å bruke en såkalt app som skulle sørge for raske og presise resultater fra avstemning. Resultatet ble alt annet.

På forhånd hadde meningsmålingene pekt ut Bernie Sanders som den sannsynlige vinneren. Men etter avstemninga erklærte Pete Buttigieg seg som vinner før det forelå noen resultater.

Så kollapset tellinga fra appen, og det ble fullstendig kaos. Ingen turte å si når etendelig resultat kom til å foreligge. Det er kjent at Hillary Clinton ikke ønsker at Sanders skal vinne. Hun foretrekker Joe Biden, eller eventuelt Buttigieg.

Buttigiegs liste av supportere er stappfull av CIA-agenter, etterretningsfolk, krigstilhengere, støttespillere for Israels anneksjonspolitikk og andre ekstremister. Les bare gjennomgangen til Samuel D. Finkelstein her.

Så viser det seg at det selskapet som har levert denne appen, et selskap med det passende navnet Shadow, Inc. er et selskap som er ledet av en Buttigiegsupporter, og der det ellers er fullt opp av folk som støtter ledelsen i Det demokratiske partiet, og ikke minst sionisten og milliardæren Seth Klarman.

Da 62% av stemmene angivelig var talt opp nektet partiledelsen å si når et endelig resultat ville foreligge.

Les: Muddling Democrats: Chaos in the Iowa Caucus

På Twitter begynte skjellsordene og de kritiske emneknaggene å hagle med knagger som #rigged, #RiggedElection, #TomPerezResign, #DNCRigging, #DNCisCorrupt, #CIAPete, og #MayorCheat.

Ikke akkurat noe elegant avspark for demokratenes kampanje, og katastrofalt for kandidat Joe Biden. Da noe av kaoståka hadde begynt å lette kom følgende korrigerte resultater: Sanders 29,7 prosent, Buttigieg 24,6, Elizabeth Warren 21,2 ogt Joe Biden med elendige 12,4 prosent. Men det er fortsatt ikke basert på endelige tall fra Shadow, Inc appen eller noe annet sted. Derimot var det tilstrekkelig til at Sanders kunne erklære seg som vinner.

Iowa viser at Demokratene i USA ikke trenger hjelp fra russerne til å ødelegge valgsjansene sine. Det klarer de helt fint sjøl.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Han har også nær forbindelse til selskapet som har laget appen, som igjen kan knyttes til Mega-group.
  Og da er vi på Epstein-grunn.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  Buttigieg må vel ha det minst valgbare navnet i historien. Adolf hadde utrolig flaks med navnbyttet

 3. Avatar for Mari Mari says:

  Det finnes kun 2 forskjeller mellom Buttigieg og Biden.
  En er alderen
  Den andre er legning. Ellers er de som tvillinger når det gjelder politikk, da.

 4. Avatar for K11 K11 says:

  “Shadow Inc., the company that created the app behind this Iowa caucus disaster, received money from Pete Buttigieg. The CEO endorsed Pete, is married to a Pete adviser and the company was created one week before Buttigieg announced he was running. Today, the app crashed and Pete announced victory.”

  Navnet “Shadow Inc.” viser hvor opptatt eliten er av å skjule sine intensjoner. “Evil Inc.” blir vel det neste.

  At Bernie ikke får lov til å vinne, skyldes at han er en anelse mindre sionistisk, imperialistisk og krigshissende enn de andre kandidatene. Samt at han er såkalt “sosialist”. (Frepper, som det heter i Norge.)

 5. Eg likte slutten. Til hausten vert nok Trump attvald, eg trur det berre er noko ein kan gå ut frå. Demokratane snublar tilsynelatande i sine eigne skolisser, medan Trump svingar seg opp til nye rekordar i popularitet.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere