Leger protesterer mot 5G: – Stadig fler blir syke av stråletåka

0
Illustrasjon: Shutterstock

Av Einar Flydal.

Leger i demonstrasjonstog er ikke et vanlig syn. I Stuttgart, hovedstaten i delstaten Baden-Württemberg, dro et trettitalls leger i hvite frakker til delstatsministeriet for å protestere mot 5G-utbyggingen, rapporterte Stuttgarter Zeitung den 23. oktober. Deres budskap var enkelt, og ville vært nøyaktig det samme om de hadde tatt for seg AMS-målere, 4G eller WiFi: – Stadig flere blir syke av elektrotåka. Nå er det på tide å sette ned foten og tenke seg om!

Deres lille demonstrasjon skriver seg inn i den lange rekken av opprop og protester fra medisinere som er kommet i årtier. Kommer norske leger snart på banen? De medisinske bevisene foreligger.

«I vår praksis har vi stadig flere pasienter som reagerer med overømfintlighet på elektrotåka,» fortalte Jörg Schmid, spesialist i psykiatri og psykoterapi i Stuttgart, til avisa under demonstrasjonen: – Symptomene varierer fra hodepine, tinnitus og vanskeligheter med konsentrasjon til hjerterytmeforstyrrelser. Og selv om man måtte betvile at det er påvist en direkte forbindelse mellom mobil-stråling og kreftsykdommer, er det nå mange vitenskapelig baserte indikasjoner på kreft-fremmende virkninger av slik stråling.

Cornelia Mästle, indremedisiner og kardiolog fra Winterbach, hadde samme budskap, og trakk konklusjonen som de overleverte til det nye Stabskontoret for sivil deltakelse som er opprettet etter at De Grønne kom til makten: «Vi krever føre-var-strategier for å beskytte befolkningen, videre forskningsinnsats og stans i utrullingen av 5G mobilnett. 5G mobil og trådløs kommunikasjon må bare tillates utbygd hvis man kan påvise at det er trygt», krevde Mästle. Dette betyr i praksis, fortalte hun, at leger må kreve føre-var-strategier for å beskytte befolkningen, videre forskningsinnsats og stans i utrullingen av 5G mobilnett.»

Til tross for at tyske og norske strålevernmyndigheter står på samme linje, har medisinere i Tyskland langt mer kunnskap om helsevirkninger fra mikrobølger, og de har skrevet under protestopprop i tusenvis. Men nå er også det norske Strålevernets meningsmonopol brutt: Det medisinske materialet som både påviser skadevirkningene og viser hvordan de blir feid under teppet, foreligger på norsk. Tusenvis av nordmenn leser seg nå opp på dette. Det er bare å håpe at legene kommer etter. Har du en lege i familien, burde julegaveidéen være klar: Bestill «5G-boka» nå og sørg for faglig fornying i den norske legestanden! Og dessuten: gi ditt bidrag på 3 kroner dagen – i alt 3 000 på 3 år – så vi får AMS-målerne for retten! Det gjelder samme sak. Vi trenger 700 nye givere nå for å sikre prosessen.

Det er ikke bare folk som blir syke. Insektene forsvinner – både fra kjøkkenet, søpla, hagen, byene og ute i naturen. – Ja, til og med fra kuruker og hundebæsj, der det alltid krydde av liv da vi voksne var små. Insektsforskerne står uten forklaring – til de begynner å se på virkningene av mikrobølger, slik «The Insect Inspector» viste i sitt foredrag på Litteraturhuset i Oslo 26. oktober (skriftlig versjon HER).   

Dette er ganske enkelt ikke til å leve med. Derfor må vi gjøre noe med det. Legene er av dem vi trenger på banen – når de har fått satt seg inn i sakene uten skylappene fra Strålevernet.

Denne teksten ble først publisert som bloggpost på http://einarflydal.com den 20.11.2019

Einar Flydal, den 20. november 2019

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Konferansebanner2020-1024x546.png
KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDen svenske tiltalen mot Julian Assange er skrinlagt nok en gang
Neste artikkelMacrons polititerror lemlester