Vil du være med på dugnaden steigan.no?

0
Illustrasjon: Shutterstock

Nettavisa steigan.no eksisterer på grunnlag av mer eller mindre faste bidrag fra hundrevis av støttespillere og innlegg fra mange titalls skribenter. Vi har også mange frivillige som bidrar på andre måter gjennom oversetting, tips til redaksjonen og gjennom å dele artiklene vår på sosiale medier. Men vi trenger flere.

  • Oversettere
  • Skribenter
  • Illustratører
  • Teknisk kydige
  • Kompetanse på sosiale medier
  • Moderatorer for debattfeltet

Kunne du tenke deg å være med på laget? Send oss en liten epost om hva du kan bidra med, og gjerne noen linjer om deg sjøl.

vennlig hilsen

Pål Steigan
Sjefredaktør

Kontakt oss: kontakt@steigan.no

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelVil klimabevegelsen at fattige land skal sulte?
Neste artikkelHva er årsakene til fallende økonomisk vekst?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).