Tulsi Gabbard med knusende utfordring til Hillary Clinton

8
Tulsi Gabbard slår tilbake mot anklagene fra Hillary Clinton og hovedstrømsmediene. Hun utfordrer Clinton til politisk duell.

Taperen av presidentvalget i USA i 2016, Hillary Clinton, har beskyldt kongressmedlem Tulsi Gabbard for å være «et redskap for russerne» og påstått at Russland trimmer henne til å stille som uavhengig kandidat i 2020. Naturligvis uten å legge fram noe som kunne likne et bevis på disse påstandene. Det varte ikke lenge før Gabbard ga Clinton et svar på tiltale som det luktet svidd av. I tre elegante Twitter-meldinger avslørte Gabbard Clinton, og kalte henne «krigshissernes dronning» og «legemliggjøringen av den korrupsjonen og råttenskapen som som har herjet det demokratiske partiet så lenge». Tom Luongo skrev at meldingene hadde en «Oscar Wilde-aktig skjønnhet». Se her:

Gabbard er den eneste av kandidatene i demokratenes nominasjonskampanje som konsekvent og hardt går inn for å avlsutte USAs «meningsløse regimeskiftekriger» og for det er hun blitt angrepet, ikke bare av «krigerdronningen» Clinton, men av hele main stream media. Men hun vet å slå tilbake, slik som her på Fox News:

I denne forbindelsen er det på sin plass å minne om daværende utenriksminister Hillary Clintons kommentar til at jihadistiske mordere og bødler hadde slaktet Muammar Gaddafi verre enn man slakter en gris:

Tulsi Gabbard har svart på Hillary Clintons angrep med å kaste hansken: Nå er det deg mot meg! Vi tviler på at Clinton tør å ta imot utfordringen, og dersom hun skulle gjøre det, er det noe som får oss til å tro at krigerdronningen vil angre på det resten av livet.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Krysser fingre og tær for Tulsi Gabbard, og det amerikanske folket.

 2. The United States has spent EIGHT TRILLION DOLLARS fighting and policing in the Middle East. Thousands of our Great Soldiers have died or been badly wounded. Millions of people have died on the other side. GOING INTO THE MIDDLE EAST IS THE WORST DECISION EVER MADE……— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 9, 2019

  Er det her vi har forklaringen på Trumps bekjennelse 9 oktober ?
  At han kommer en mulig rival i forkjøpet for å bli gjenvalgt ?
  Dette er jo Tulsis argumenter, og hun synes å stille seg utenfor “boksen.”

  https://www.youtube.com/watch?v=57c_JQaoqKg
  Israel har panikk ifølge Syrian girl intervjuet om Kurderne.
  Se 27.00 inn her https://www.youtube.com/watch?v=ZWs8_9bK3sY
 3. Håper virkelig den dama der får sjansen til å kunne gjøre noe. At Hillary i det heletatt prøver seg på henne sier alt om hennes nivå.

 4. Dersom Trump kunne ha plyndret og stjelt, så hadde Trump plyndret og stjelt. Hans antikrigs-strategi er basert på kald realisme og har som mål å bedre USAs posisjon. Men i motsetning til globalistenes kosmopolitisme, er Trump en ekte nasjonal-patriot. Hans agenda om å sette USA først er i tråd med hans forslag til en verdensorden av konservativ nasjonalisme. Rikingene til Obama og Clintons vil på den andre siden mer enn gjerne ofre arbeiderklasse-amerikanere for at de selv skal kunne ta over verden. Det er dette velgerne har forstått, og det er derfor kampen kommer (forhåpentligvis) til å stå mellom to vidt forskjelige former for patriotisme. Jeg foretrekker selvfølgelig Gabbard, fordi hun også har en genuin universalisme i motsetning til Trumps utdaterte eksepsjonalisme.

 5. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Jeg tror han er mest opptatt av å bedre sin egen posisjon. Det er tross alt derfor han er der, selv om hans entourage har andre målsetninger.

 6. Jeg kan være med på at Trumps nasjonalisme nok hviler på at hans investeringer i stor grad er geografisk knyttet opp til USA. Dersom det er tilfellet da. Han har jo investert mye i eiendom bla.

 7. USA har med sin utflagging av tusener av selskaper overført en stor del av sin økonomi til Kina og andre land, og med det gjort seg selv til offer for globalismen. Den eneste industrien med kontinuerlig vekst er krigsvåpen-industrien, som nå har over 3,2 millioner ansatte med over 20000 underleverandører, som for å ha fulle ordrebøker må ha pågående kriger og høye militære spenninger over hele verden.

  De største eierne av denne industrien er de enorme kapitalforvaltningsselskapene Black Rock, Statestreet og Vanguard med flere, som skal ha økt avkastning på sine aksjer for sine kunder, som betyr at salg av våpen bare må øke. Det betyr flere kriger og økte militære spenninger, dette er det Det Hvite Hus, Pentagon og CIA som sørger for.

  Modige Tulsi Gaddard trenger alle de lykkeønskninger hun kan få når hun går opp mot den globale storkapitalen som er bak dette. For Hillary Clinton er den det militær-industrielle komplekset (MIC) vil ha som President. For MIC årelater statsbudsjettet og mye av pengene går rett i lommene på de private eierne av krigsvåpen-industrien. Med Clinton sikrer de dette og vil det bare øke under Clintons regime.

  De har vist før at de kan offentlig henrette presidenter som går i mot deres kriger, en må bare håpe at Gabbard ikke ender opp som JFK.

 8. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Ikke så mye nasjonalisme, som narsissisme, er jeg redd. Jeg har aldri sett noen som kroer seg så tydelig når folk klapper, som han gjør.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere