Tulsi Gabbard med knusende utfordring til Hillary Clinton

0
Tulsi Gabbard slår tilbake mot anklagene fra Hillary Clinton og hovedstrømsmediene. Hun utfordrer Clinton til politisk duell.

Taperen av presidentvalget i USA i 2016, Hillary Clinton, har beskyldt kongressmedlem Tulsi Gabbard for å være «et redskap for russerne» og påstått at Russland trimmer henne til å stille som uavhengig kandidat i 2020. Naturligvis uten å legge fram noe som kunne likne et bevis på disse påstandene. Det varte ikke lenge før Gabbard ga Clinton et svar på tiltale som det luktet svidd av. I tre elegante Twitter-meldinger avslørte Gabbard Clinton, og kalte henne «krigshissernes dronning» og «legemliggjøringen av den korrupsjonen og råttenskapen som som har herjet det demokratiske partiet så lenge». Tom Luongo skrev at meldingene hadde en «Oscar Wilde-aktig skjønnhet». Se her:

Gabbard er den eneste av kandidatene i demokratenes nominasjonskampanje som konsekvent og hardt går inn for å avlsutte USAs «meningsløse regimeskiftekriger» og for det er hun blitt angrepet, ikke bare av «krigerdronningen» Clinton, men av hele main stream media. Men hun vet å slå tilbake, slik som her på Fox News:

I denne forbindelsen er det på sin plass å minne om daværende utenriksminister Hillary Clintons kommentar til at jihadistiske mordere og bødler hadde slaktet Muammar Gaddafi verre enn man slakter en gris:

Tulsi Gabbard har svart på Hillary Clintons angrep med å kaste hansken: Nå er det deg mot meg! Vi tviler på at Clinton tør å ta imot utfordringen, og dersom hun skulle gjøre det, er det noe som får oss til å tro at krigerdronningen vil angre på det resten av livet.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.