Lockheed Martin erklærer seg som klimavennlig

6

Pentagon er en av de største klimaverstingene i verden. Lockheed Martin er en av deres største leverandører og en av de største profitørene på død og ødeleggelse i verden. Dette selskapet erklærer seg nå som klimavennlig. Påskuddet er at de markedsfører et batteri som skal kunne takle blackouts, som de antakelig regner med vil komme. Produsenten av milliardsluket F-35 er ikke sjenert for å selge seg inn som klimavenn. Hvis man ikke har problemer med kvalmeanfall kan man jo se på reklamevideoen deres:

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Nei så flott :wink: så nå kan vi ikke bare bombe fordervet alle som vi ønsker med snille og gode humanitære bomber, men nå når produsenten erklærer seg som klimavenner kan vi gjøre det med klimavennlige bombefly også. Så nå er krig miljøvennlig. Kansje det neste blir påmalte greta-figurer med hevet pekefinger og snerrende innøvd teatertryne fra vinge til vinge under? Kansje bombene kan males med vannmelonmønster? Raketter som agurker? :wink:

 2. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  I disse nytale-tider, er alt mulig. De vil gjerne frikjenne flytrafikken, på bekostning av kua.
  Jeg husker når Norske Skog erklærte seg kilma-vennlig på grunn av en slik gimmick. På samme tid hadde de to brakkerigger med tomme rom, der alle termostater sto på 30. Jeg vet det - jeg slo av alle sammen.

 3. Apropos “ren/vakker” krig. Vårt eget propaganda ministerium NRK, hadde dette innslage der de fremstilte sine amerikanske venners krigføring som vakker, i motsetning til den stygge krigen til russerne og syrerne. De er så syk i hodet at det ikke finnes ord!

 4. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Liklukta fra Mosuls ruiner, merkes jo ikke på bilder.,

 5. Avatar for INK INK says:

  Ah, vel! Når man trodde virkeligheten ikke kunne bli mer parodisk, så finner noen altså på “klimavennlige jagerfly”.

  Hva blir det neste? Økologiske krigsskip? Biodynamiske langdistanseraketter? Barnevennlige tankser? Enhjørningssikre miner? Humanitære smartbomber? (Nei, vent … det har vi visst allerede …) Latterbomber?

  :unicorn:

 6. I mangel av andre tolkninger, oppfatter jeg det som et forsøk på å demoralisere . Kynismen og avstumpetheten ser ikke ut til å ha noen grenser . Avis forsidene er av samme slag.

  Bevar ditt hjerte framfor alt som bevares, for livet går ut fra det.
  Kong Salomo.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere