Hong Kong-aktivist mingler med White Helmets

0
Joshua Wong. Skjermdump.

Joshua Wong, som er den unge lederen av Hong Kong-demonstrantene, var på besøk i Tyskland 9. desember og deltok på arrangementet Bild 100. For riktig å understreke at han ikke på noen måte er et redskap for USAs regimeskiftekampanjer stilte han opp til gruppebilde med den famøse lederen av White Helmets Raed Al Saleh og Maidan-aktivisten Vitali Klitschko, borgermester i Kiev.

Wong fikk også møte Tyskland utenriksminister Heiko Maas, noe som er såpass oppsiktsvekkende i forhold til diplomatisk kutyme at Maas pådro seg en kraftig protest fra Folkerepublikken Kina. Beijing fortalte Maas i svært klare ordelag at Hong Kong er et internt kinesisk forhold og ikke noe som Tysklands utenriksminister har noe med å blande seg inn i.

En kunne jo prøve å forestille seg hvordan Tyskland ville ha reagert dersom Kina hadde stilte opp for en separatistbevegelse i la oss si Brandenburg. Det hadde neppe blitt vel mottatt.

Da han var i Berlin presterte Wong å si at «Hong Kong er det nye Berlin i en ny kald krig.» Er dette virkelig et budskap Forbundsrepublikken Tyskland ønsker å stille seg bak?

Men at Wong er USAs mann er ikke så vanskelig å se. Alt som 18-åring fikk han møte Kongress-leder Nancy Pelosi.

Og regimeskifterentusiast Marco Rubio har også gitt ham VIP-behandling.

Når nå Joshua Wong også stiller til «photo-op» med White Helmets-terroristen Raed Al Saleh og Maidan-aktivisten og kuppmaker Vitali Klitschko er sirkelen sluttet. Alle som ønsker å se, skjønner hva Wong står for og hvem han er redskapet til.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel«Hvithetens makt» – eller hvordan identitetspolitikken gjør rasismen stuerein
Neste artikkelSaudi-Arabias eksistens truet: Verdens største oljeanlegg brenner.