Eva Bartlett intervjuer Maria Zakharova

1
Foto: MintPressNews

Journalisten Eva Bartlett, som er kjent for sine grundige artikler og reportasjer fra blant annet Gaza, Syria og Venezuela har intervjuet den velkjente talpersonen for det russiske utenriksdepartementet, Maria Zakharova. Hun er uten tvil den mest innflytelsesrike kvinnen i Russlands utenrikspolitikk og er alltid interessant å lytte til. Bartlett deltok på Mot Dag-konferansen i 2019, og har varslet at hun kommer til Norge igjen.

Intervjuet er gjort for MintPressNews.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Vesten prøver å erstatte internasjonal lov med en ‘regelbasert orden’, som Maria Zakharova kaller det. Jeg må si meg helt enig. Det er vandalisme av internasjonal lov amerikanerne holder på med i disse dager, og hverken verden eller vårt lille land tjener på det. Norge trenger spesialister på internasjonal lov som kan kommentere denne typen tankegods fra våre naboer i øst. -Og da tenker jeg selvfølgelig ikke på Hellestveit, for hun har visst fått så godt betalt for å ikke bry sitt søte lille hode med den slags.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere