Eva Bartlett intervjuer Maria Zakharova

0
Foto: MintPressNews

Journalisten Eva Bartlett, som er kjent for sine grundige artikler og reportasjer fra blant annet Gaza, Syria og Venezuela har intervjuet den velkjente talpersonen for det russiske utenriksdepartementet, Maria Zakharova. Hun er uten tvil den mest innflytelsesrike kvinnen i Russlands utenrikspolitikk og er alltid interessant å lytte til. Bartlett deltok på Mot Dag-konferansen i 2019, og har varslet at hun kommer til Norge igjen.

Intervjuet er gjort for MintPressNews.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSaudi-Arabias eksistens truet: Verdens største oljeanlegg brenner.
Neste artikkelAngrepet på Saudi-Arabias største oljeanlegg kan sende oljeprisen over 100 dollar
Eva Karene Bartlett er en kanadisk-amerikansk journalist som har tilbrakt år på bakken og dekket konfliktsoner i Midtøsten, spesielt i Syria og Palestina (hvor hun bodde i nesten fire år). Hun var mottaker av 2017 International Journalism Award for International Reporting, gitt av Mexican Journalists' Press Club (grunnlagt i 1951), og var den første mottakeren av Serena Shim Award for Uncompromised Integrity in Journalism. Se hennes utvidede biografi på bloggen hennes In Gaza. Hun tvitrer fra @EvaKBartlett og har Telegram Channel, Reality Theories. Eva kan også nås på evabartlett@hotmail.com.