Er Jeffrey Epsteins hemmeligheter gravlagt med ham?

3
Jeffrey Epstein

Aaron Maté fra The Grayzone intervjuer Leonard Goodman, som er jurist og forsvarsadvokat fra Chicago. De snakker om hvem Epstein samarbeidet med, hvem som var hans bakmenn og hans mulige tilknytning til etterretningstjenestene.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Avatar for ahndrom ahndrom says:

    Det er flere som hevder at han har faket sin egen død og stukket av. Fengselsbetjentene er visst betalte.

  2. Leonard Goodman gir et ganske klart signal om at Epsteins rolle har vært å skaffe Israel/Mossad m/investorer balletak på amerikansk utenrikspolitikk - her gjennom gammel Hoover-oppskrift - Utpressing av verste sort.

  3. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

    Maxwell er sentral her - det er sannsynlig at Ghislaine overtok sin fars operasjon.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere