Sir Elton John redder planeten

2
Sir Elton John redder miljøet. Flyr du privatflyet ditt er det bare å donere penger til et klimafond. Foto: Shutterstock.

Prins Harry og hans kone Meghan har fått kritikk for å ha brukt privatfly ved fire anledninger over en periode på 11 dager. Paret, også kjent som hertug og hertuginne av Sussex, har en moderne og progressiv profil, og har fremstilt seg som engasjerte på vegne av klimaet, noe kritikere mener adferden deres ikke står i samsvar med.

Sir Elton John syntes kritikken mot Harry og Meghan er dypt urimelig. Artisten sier at det var hensynet til parets sikkerhet som gjorde privatfly nødvendig da de skulle besøke ham i han bolig i Nice.

Han sier også at han sørget for å gjøre privatflyreisen karbonnøytral gjennom å donere til et karbonfotavtrykkfond.

Tenk om resten av menneskeheten hadde gjort det samme alle gangene per år de tar privatfly. Da hadde nok klodens klima blitt reddet i en fei.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Det sies vel at staben til hertuginnen kaller henne for MeAgain, som en lettere omskriving av Meghan, så hva kongehuset har fått inn der, er ikke godt å si? Selv vil jeg heller anbefale Steigans lesere å donere til “karbonfotavtrykksfondet” Mot Dag AS hver gang man tar flyet til Tolfa, for å inspireres av de nye allmenninger i levende live, samt å få puste fra et land hvor all urban og rural kultur går til grunne sammen med naturen vår. Håper virkelig at vindturbin-mafiaen aldri slipper til på Tolfa-sletta og områdets høydedrag.

  2. Er så utrolig lei av CO2-bløffen nå, vi bør ha mer av det, da vokser planter bedre!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere