Se de «fredelige» demonstrantene i Hong Kong

3
Strategene og fortroppene i demonstrajonene i Hong Kong er alt annet enn fredelige.

I reportasjene i hovedstrømsmediene blir vi fortalt at demonstrantene i Hong Kong er fredelige, og det gjelder sikkert det stor flertallet. Men det gjelder ikke kjernetroppene deres. De benytter seg av en krigsliknende taktikk som ikke er så ulikt det man så på Maidan-plassen i Kiev i 2014. Stormtroppene deres går til angrep på politiet med stokker og steiner og de opptrer i militær formasjon. Hensikten er åpenbart å provosere politiet så langt at de overreagerer og slik at regimeskiftekameratene kan få vist noe blod på TV. Se dette her:

Demonstrantene har utviklet håndbøker der de gir instruks om hvordan kampene skal føres, og det er som ut av ei lærebok i bygerilja. Den kalles DUMMIES GUIDE to confrontation and war strategies.

I håndboka deles troppene deres inn i fem kategorier som har hver sin rolle å spille i gatekampene.

Noen drømmer tydeligvis om å gjenskape Tienanmen 1989 for å skade Kina maksimalt og bidra til å skade kinesisk økonomi og Kinas omdømme i verden. I denne strategien er de virkelig fredelige demonstrantene bare kanonføde for bakmennene. Blant disse bakmennene finner vi opplagt USA, som gjennom CIA-fronten National Endowment for Democracy har bevilget mye penger til disse gruppene (se deres egne nettsider her), men sannsynligvis også noen av oligarkene i Hong Kong, som vet at det brenner under føttene på dem og er klar over at Beijing har paner om å undergrave deres makt. Storbritannia og Taiwan har også sannsynligvis fingre med i spillet.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for SHO SHO says:

  Det ser ut som Black Block (eller hva vi skal kalle dem) dukker opp i alle større demonstrasjoner i verden (i Oslo hadde feks politiet en vervet politi-agent i Blitz miljøet).

 2. Det er veldig lett å bli en “black-block”, det er bare å kle seg i svart og skjule ansiktet. Alle kan gjøre det - også provokatører.

 3. “demonstrantene har utviklet håndbøker”…
  Med hjelp fra hvem?
  Det er velkjent at bibelen til terroristene “The anarchist handbook…” var en samling av håndbøker og pamfletter som stammet fra CIA i Langley, og samlet av en anarkistisk akademiker i USA. Jeg har hatt flere utgaver av denne boka, den kunne lastes ned fra nett på slutten av 1980-tallet og trykk og typografi var tydelig av CIA-merke. Denne bruka brukes nå av terrorister i europa, irak, syria, pakistan og afghanistan, og oversettes fortløpende til nye språk.
  Den amerikanske akademikeren angrer bittert ser jeg av intervjuer på nett, han har blitt gammel og omsider litt klok.

  Det er i USAs interesse å svekke Kina mest mulig, økonomisk, politisk og militært. Dermed er det nærliggende å anta at disse terroristhåndbøkene i Hong Kong er en modernisering, oppdatering og spissing av taktikken fra 1960 og 70tallet. Den gang var det gerlijakrigføring i junglene i sør-amerika og vietnam som var tema. I vår tid er det bygerilja i europa, asia og midtøsten.

  Erik P

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere