Se de «fredelige» demonstrantene i Hong Kong

0
Strategene og fortroppene i demonstrajonene i Hong Kong er alt annet enn fredelige.

I reportasjene i hovedstrømsmediene blir vi fortalt at demonstrantene i Hong Kong er fredelige, og det gjelder sikkert det stor flertallet. Men det gjelder ikke kjernetroppene deres. De benytter seg av en krigsliknende taktikk som ikke er så ulikt det man så på Maidan-plassen i Kiev i 2014. Stormtroppene deres går til angrep på politiet med stokker og steiner og de opptrer i militær formasjon. Hensikten er åpenbart å provosere politiet så langt at de overreagerer og slik at regimeskiftekameratene kan få vist noe blod på TV. Se dette her:

Demonstrantene har utviklet håndbøker der de gir instruks om hvordan kampene skal føres, og det er som ut av ei lærebok i bygerilja. Den kalles DUMMIES GUIDE to confrontation and war strategies.

I håndboka deles troppene deres inn i fem kategorier som har hver sin rolle å spille i gatekampene.

Noen drømmer tydeligvis om å gjenskape Tienanmen 1989 for å skade Kina maksimalt og bidra til å skade kinesisk økonomi og Kinas omdømme i verden. I denne strategien er de virkelig fredelige demonstrantene bare kanonføde for bakmennene. Blant disse bakmennene finner vi opplagt USA, som gjennom CIA-fronten National Endowment for Democracy har bevilget mye penger til disse gruppene (se deres egne nettsider her), men sannsynligvis også noen av oligarkene i Hong Kong, som vet at det brenner under føttene på dem og er klar over at Beijing har paner om å undergrave deres makt. Storbritannia og Taiwan har også sannsynligvis fingre med i spillet.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.