Intervju med Aaron Maté om Mueller-høringen

1

Journalistene Michael Tracey og Aaron Maté har markert seg som kritiske til konspirasjonsteorien om at Donald Trump samarbeidet med Russland for å stjele presidentvalget i 2016 fra Hillary Clinton. Her snakker de om den nylige kongresshøringen av Robert Mueller, mannen som ledet etterforskningen av beskyldningene om en sammensvergelse.

Det later til å være forholdsvis bred enighet i mediene om at Muellers opptreden ikke akkurat var en gave til de av demokratene som ønsker riksrettsak mot Trump.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Hele greia ser ut til å være skapt for distraksjon. Eller for å sikre Trump gjenvalg - for han vil i bli det, siden det zionist-eied medstrøms-media ikke ønsker å vise hvem han virkelig kolluderer med.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere