Se hvordan Nestlé ødelegger regnskogen i Indonesia

2
Skjermdump fra videoen til Greenpeace.

Aktivister fra Greenpeace har dokumentert på video hvordan en del av regnskogen i Indonesia på 5000 hektar – 50 kvadratkilometer, som tilsvarer omtrent halvparten av Ålesund kommune, blir ødelagt for at det skal plantes oljepalmer for å forsyne blant annet Nestlé med palmeolje.

Denne miljøforbrytelsen begås til fordel for selskaper som Mars, Unilever, Pepsico og Nestlé, som alle har garantert overfor forbrukerne at de ikke bruker palmeolje i produktene sine. I alle dise selskapene med unntak av Mars har Oljefondet betydelige eierandeler.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Ja Oljefondet er inne med aksjer verdt ikke mindre enn 51 milliarder kroner. En av de store på eiersiden.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere