Gule vester – uke 30 – kampviljen lever

2
Fritt etter Delacroix

Den 30. lørdagen på rad har de gule vestene i Frankrike blitt møtt med president Macrons brutale polititropper. Denne gangen var det spesielt i Montpellier at kampen var spesielt hard. Her fra Place de la Comedie:

Det er jo ingenting ved disse scene som tyder på at politiet er der for å opprettholde offentlig orden. Det ser jo mest ut som om de er der for å skade og terrorisere.

Bedre var det ikke i Nîmes:

Du driver landet mot kaos, sto det på en plakat i Toulouse rettet mot Macron.

Vi har rapportert hele tida om de gule vestene i Frankrike og den kampen de fører. Derfor finner du en nokså unik artikkelsamling her.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Politimannen kommer inn fra siden og suckerpuncher fyren gjentatte ganger i ansiktet. Se på typen! Det er jo tydelig at han blir kåt av å blåse opp egoet sitt ved å slå ned to karer på en gang. Mos purkesvinet!

  2. Avatar for SHO SHO says:

    Opprøret til De Gule Vestene kom som lyn fra klar himmel.
    Bompengeopprøret i Norge kom også som lyn fra klar himmel hvor det nye partiet FNB fikk hele utrolig 25% av stemmene i Bergen. Hvem skulle ha trodd noe slikt?
    Dette siste opprøret er også rettet mot Frp (som iflg FNB ikke har noen trovedighet i bompengesaken). For mange dreier det seg rett og slett om klar tale fra en tynn og slank lommebok.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere