Gule vester – uke 30 – kampviljen lever

2
Fritt etter Delacroix

Den 30. lørdagen på rad har de gule vestene i Frankrike blitt møtt med president Macrons brutale polititropper. Denne gangen var det spesielt i Montpellier at kampen var spesielt hard. Her fra Place de la Comedie:

Det er jo ingenting ved disse scene som tyder på at politiet er der for å opprettholde offentlig orden. Det ser jo mest ut som om de er der for å skade og terrorisere.

Bedre var det ikke i Nîmes:

Du driver landet mot kaos, sto det på en plakat i Toulouse rettet mot Macron.

Vi har rapportert hele tida om de gule vestene i Frankrike og den kampen de fører. Derfor finner du en nokså unik artikkelsamling her.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Politimannen kommer inn fra siden og suckerpuncher fyren gjentatte ganger i ansiktet. Se på typen! Det er jo tydelig at han blir kåt av å blåse opp egoet sitt ved å slå ned to karer på en gang. Mos purkesvinet!

  2. Avatar for SHO SHO says:

    Opprøret til De Gule Vestene kom som lyn fra klar himmel.
    Bompengeopprøret i Norge kom også som lyn fra klar himmel hvor det nye partiet FNB fikk hele utrolig 25% av stemmene i Bergen. Hvem skulle ha trodd noe slikt?
    Dette siste opprøret er også rettet mot Frp (som iflg FNB ikke har noen trovedighet i bompengesaken). For mange dreier det seg rett og slett om klar tale fra en tynn og slank lommebok.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere