CIAs direktør og New York Times avslører ufrivillig DUCKGATE

3

Har du aldri hørt om DUCKGATE? I så fall burde du høre denne samtalen mellom Alex Christoforou og Alexander Mercouris.

Mer om Skripal-saka på steigan.no finner du her.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Uff. Denne kleine story’n er betegnende for hvor hjernedøde vestens befolkning er. Med ett og annet unntak, selvsagt. Vi går på de mest koko historier. All logikk, all evne til sannsynlighetsberegning og rasjonelle slutninger er avgått ved døden.

  “In the United States, every single terrorist incident we have had has been a false flag, or has been an informant pushed on by the FBI. In fact, we now have citizens taking out restraining orders against FBI informants that are trying to incite terrorism. We’ve become a lunatic asylum.” ~Robert David Steel.

  …og det gjelder selvsagt ikke bare på innsida av US. En gjennomsnittlig oppvakt 7-åring kan plukke fra hverandre de aller fleste duck-stories på få minutter. Ugh.

 2. Avatar for TheoS TheoS says:

  Essensen her: Med hender som angivelig er novitsjok-forgiftet maks. 45 minutter før, deler far og datter Skripal ut brød til 3 gutter i en park 4/3-18 ca. kl. 13:45, guttene mater ender med brødet og en av guttene spiser av brødet. Ingen gutter blir syke, ingen ender dør. Historien omtales i mars 2018 i flere britiske medier inkludert en skandaleavis, men forsvinner plutselig fra alle store medier. Ikke fordi det var et påfunn fra skandaleavisen, hendelsen var reell nok - og politiet har vist foreldrene «really good CCTV footage» av hendelsen, kommer det mye senere frem. Men samtidig som saken forsvant fra media har altså CIA-direktør Gina Haspel vist Donald Trump bilder av ikke-eksisterende syke barn og døde ender for å få ham til å reagere følelsesmessig og utvise flest mulig russiske diplomater. Altså forfalskede bilder for å påvirke Trump. De tre rimelige kildene til forfalskningen er britisk hemmelig tjeneste, CIA eller de to i samarbeid.

  Skripal-saken har ellers helt fra starten vært så preget av usannsynligheter og skiftende offisielle fremstillinger fra britisk side at britisk fremstilling ikke kan medføre riktighet.
  Uholdbarhetene er meget grundig summert av Salisbury-mannen Rob Slane her og av tidligere britisk Uzbekistan-ambassadør Craig Murray her.
  For min egen del har jeg så god medisinsk bakgrunn at jeg vet at det forgiftningsforløpet vi har fått høre ikke er mulig: Gifteksposisjon senest kl. 13:30 av 2 individer som så er upåvirket gjennom flere gjøremål de nærmeste timene inkludert nevnte andemating og 2 restaurantbesøk, før de begge helt plutselig blir helt samtidig kritisk dårlige på en parkbenk noe før kl. 16:15. Ingen kjent gift virker som en slik tidsinnstilt bombe, med sterkt tidsforsinket men plutselig virkning fra null effekt til full effekt. En forgiftning må ha skjedd mye nærmere i tid og sted til parkbenken der de ble funnet rundt kl. 16:15 enn til dørhåndtaget de senest kan ha vært i nærheten av kl. 13:30. Første voksne som kom dem til hjelp var forøvrig den høyest rangerte militærsykepleier i Storbritannia, British Armys eneste ene «Chief Nursing Officer Army», Alison McCourt. Tilfeldigvis. Omtalt bl.a. på Moonofalabama 19/1. Opplysningen om militærets sjefssykepleier som første på stedet kom ut ved en glipp i januar. Liksom det nå var en glipp som medførte at opplysningene kom ut om de forfalskede bildene som CIA-sjefen påvirket Trump med.
  Hele Skripal-saken har preg av en vestlig/britisk fabrikasjon.

 3. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Jesaia 3,4.
  Og jeg vil sette barn til styrere over dem, og guttekåthet skal herske over dem.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere