Assange arrestert, sviktet av vestlig presse.

3

Etter å ha hatt asyl i den ecuadorianske ambassaden i London, ble Julian Assange arrestert i dag. Men for hva? Han har ikke begått noe lovbrudd, hverken i Ecuador eller Storbrittania. Det som skjer i dag er mildt sagt oppsiktsvekkende og meget bekymringsfullt.
Assange er australsk statsborger. Stillheten fra australske myndigheter er rungende.

Diplomatiske regler gjelder ikke lenger

At et land inviterer en fremmed makts politistyrker inn i sin ambassade for å arrestere en person som ikke er statsborger i noen av de to landene, ei har begått noe lovbrudd i noen av de landene, eller noe annet land for den saks skyld er det samme som å si: Det finnes ingen lov, alt er skuespill.

Hardhendt pågripelse av en mann som har sittet åtte år i isolasjon. Med hvilken hjemmel gjennomføres denne pågripelsen?

Hvor var vestlig presse?

Dette bekrefter at det ikke finnes ingen ytringsfrihet, det finnes ingen pressefrihet, internasjonale lover betyr ingenting for elitene. Når skal folk flest begynne å bry seg, egentlig, si noe, skrive noe? Når de selv får på seg håndjern for å ha feil mening, når det er for sent?

Om vi skal bruke erfaringene fra vestlig presse under Assanges isolasjon vil de i tiden som kommer svartmale Assange, det er all grunn til å anta at det blir tett mellom løgnene. Da kan det være greit å minne seg på at Assange har ikke brutt noen lov, han har gjort oss alle en kjempetjeneste ved å avsløre de ekstreme, grove ulovlighetene som elitene begår på bekostning av oss. 

Nå skal vi følge med på hva de norske»journalistene» vil skrive i artikler og ikke minst i kronikker fremover. De har vært stille som mus til nå, så det er neppe grunn til å ha noen særlige forventinger. Synd for ham at han ikke er russisk og pågrepet i Kinas ambassade, da hadde saken vært på alle forsider hver eneste uke.

Assange holdt denne boken i hånden da han ble slept ut av den ecuadorianske ambassaden
KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Det er de samme elitene, den globale storkapitalen som eier europeisk MSM presse og media, et underbruk av amerikansk MSM presse og media, sammen med redaktører og journalister. Nå når fyrtårnet for en fri og uavhengig gravepresse som avslører elitenes makt, Julian Assange er arrestert, vil deres MSM enten forbigå det i stillhet, eller fremstille Assange som en forbryter for allmuen.

  Assange, en modig mann som har lidd i landflyktighet og syv år i isolat, og nå sannsynligvis i fengsel i mange år, får sin kamp oversett av de alminnelige folk i alle land han kjempet for, for deres MSM som gir dem sportsnyheter og kjendisstoff stort sett, presenterer ham som en forbryter og ikke som en forkjemper for ytringsfrihet.

 2. Deep state behind arrest of Julian Assange in last-ditch desperate effort to take down Trump with forced “confessions”

  En konspirasjonsteori det kan være værdt å følge med på. USA har vist seg å benytte personer som ikke viser seg offentlig på flere år, eller vises med gamle eller falske fotos/Videoer.
  Gode eksempler er Osama bin Laden og Høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg

 3. Former President of Ecuador Rafael Correa:
  “Although Julian Assange denounced war crimes, he’s only the person supplying the information. It’s The New York Times, the Guardian and El Pais publishing it. Why aren’t those journalists and media owners thrown in jail?” he said in an interview in Brussels.

  He said that if Assange had been Chinese dissident exposing Russian secrets instead of facing arrest and extradition “he’d be receiving awards right now in the U.K. and U.S.”

  Corbyn som ‘bokstavelig’ skyteskive for et zionistisk etablissements lapdogs.
  Lenin Morenos utilslørte smisking med det samme etablissementet i f.m. arrstasjonen av Julian Assange.

  Jens Stoltenbergs gjentatte ‘stangende’ uttalelser [på et pateteisk dårlig engelsk] om den overhengende faren Russland utgjør for Europas »demokratier».
  Krigshissingen fra et zionistfinansiert (les: styrt) etablissement i Washington. De stadig mer omfattende og samkjørte utspillene i f.m. sensur av informasjon. Bankenes avskaffing av et kontant pengesystem.
  Zionistene i EUs våte drøm om, og febrilske argumentering for overnasjonalitet. Norske politikeres velvillige tilrettelegging av det samme.
  Gjenvalg av den zionistiske slakteren i Tel Aviv 9. april.
  Den zionistiske påvirkningen og manipulasjonen av både nord- og sør-Amerika, gulfstater, Russland, Kina og andre land i østen.

  Orwell’s ‘1984’ kryper stadig nærmere med sin implementering.

  – mens det blant de ‘utvalgte’ danses og ropes:

  ‘‘WE WANT MOSHIAC NOW!!!’’ – ‘‘WE WANT MOSHIAC NOW!!!’’ . . . . . .

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere