Assange arrestert, sviktet av vestlig presse.

0

Etter å ha hatt asyl i den ecuadorianske ambassaden i London, ble Julian Assange arrestert i dag. Men for hva? Han har ikke begått noe lovbrudd, hverken i Ecuador eller Storbrittania. Det som skjer i dag er mildt sagt oppsiktsvekkende og meget bekymringsfullt.
Assange er australsk statsborger. Stillheten fra australske myndigheter er rungende.

Diplomatiske regler gjelder ikke lenger

At et land inviterer en fremmed makts politistyrker inn i sin ambassade for å arrestere en person som ikke er statsborger i noen av de to landene, ei har begått noe lovbrudd i noen av de landene, eller noe annet land for den saks skyld er det samme som å si: Det finnes ingen lov, alt er skuespill.

Hardhendt pågripelse av en mann som har sittet åtte år i isolasjon. Med hvilken hjemmel gjennomføres denne pågripelsen?

Hvor var vestlig presse?

Dette bekrefter at det ikke finnes ingen ytringsfrihet, det finnes ingen pressefrihet, internasjonale lover betyr ingenting for elitene. Når skal folk flest begynne å bry seg, egentlig, si noe, skrive noe? Når de selv får på seg håndjern for å ha feil mening, når det er for sent?

Om vi skal bruke erfaringene fra vestlig presse under Assanges isolasjon vil de i tiden som kommer svartmale Assange, det er all grunn til å anta at det blir tett mellom løgnene. Da kan det være greit å minne seg på at Assange har ikke brutt noen lov, han har gjort oss alle en kjempetjeneste ved å avsløre de ekstreme, grove ulovlighetene som elitene begår på bekostning av oss. 

Nå skal vi følge med på hva de norske»journalistene» vil skrive i artikler og ikke minst i kronikker fremover. De har vært stille som mus til nå, så det er neppe grunn til å ha noen særlige forventinger. Synd for ham at han ikke er russisk og pågrepet i Kinas ambassade, da hadde saken vært på alle forsider hver eneste uke.

Assange holdt denne boken i hånden da han ble slept ut av den ecuadorianske ambassaden
KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelJulian Assange er arrestert
Neste artikkelArrestasjonen av Julian Assange en trussel mot ytringsfriheten