Hvor er den humanitære krisa i Venezuela?

0
Max Blumenthal på et marked i Caracas.

Max Blumenthal: The real humanitarian aid: Inside Venezuela’s state-subsidized communal markets.

Max Blumenthal er en prisbelønnet journalist og forfatter. Han har utgitt flere bøker, blan annet Republican GomorrahGoliath, The Fifty One Day War, og The Management of Savagery. Han har publisert et stort antall artikler og videoreportasjer, blant annet Killing Gaza. Han er grunnlegger og redaktør av The Grayzone der han setter søkelyset på USAs uendelige kriger. Dette er en av flere reportasjer fra Venezuela.


Du trenger den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her for å være med på å styrke den, eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Start diskusjonen på forum.steigan.no