Er Justin Trudeau ferdig?

3
Justin Trudeau kan være på vei ut av statsministerkontoret i Canada. Foto: Shutterstock.

En stor korrupsjonsskandale i Canada har kraft nok i seg til eventuelt å feie ut Justin Trudeau fra statsministerkontoret. Det handler om det kanadiske selskapet SNC-Lavalin som mellom 2001 og 2011 bestakk tjenestemenn i Libya med titalls millioner dollar for å sikre seg kontrakter i landet. I 2015 ble selskapet satt under tiltale i Canada.

I 2016 innrømte selskapet at det hadde gitt ulovlige bidrag til Justin Ltrudeaus parti. I 2018 prøvde Trudeau og hans folk å få påtalemyndigheten til å henlegge saka mot SNC-Lavalin. Det ville ikke riksadvokaten, og da ble hun sparket av Trudeau. Nå har hun stått fram og vitnet om Trudeau-regjeringas forsøk på å blande seg inn i den juridiske prosessen mot SNC-Lavalin.

Dette er åpenbare og grove brudd mot kanadisk lov, og det er vanskelig å se hvordan Justin Trudeau skal klare å klamre seg fast i taburetten. Vi feller ingen tårer for Trudeau. Han er en av den verste av de liberale globalistene.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Avatar for runeulv runeulv says:

    trudeau

  2. Den beste oppsummeringen av SNC-Lavalin skandalen, finner dere her.

  3. Her var det mye mye mat ja. Håper noen tar penna fatt og graver opp hele skitn.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere