Er Justin Trudeau ferdig?

0
Justin Trudeau kan være på vei ut av statsministerkontoret i Canada. Foto: Shutterstock.

En stor korrupsjonsskandale i Canada har kraft nok i seg til eventuelt å feie ut Justin Trudeau fra statsministerkontoret. Det handler om det kanadiske selskapet SNC-Lavalin som mellom 2001 og 2011 bestakk tjenestemenn i Libya med titalls millioner dollar for å sikre seg kontrakter i landet. I 2015 ble selskapet satt under tiltale i Canada.

I 2016 innrømte selskapet at det hadde gitt ulovlige bidrag til Justin Ltrudeaus parti. I 2018 prøvde Trudeau og hans folk å få påtalemyndigheten til å henlegge saka mot SNC-Lavalin. Det ville ikke riksadvokaten, og da ble hun sparket av Trudeau. Nå har hun stått fram og vitnet om Trudeau-regjeringas forsøk på å blande seg inn i den juridiske prosessen mot SNC-Lavalin.

Dette er åpenbare og grove brudd mot kanadisk lov, og det er vanskelig å se hvordan Justin Trudeau skal klare å klamre seg fast i taburetten. Vi feller ingen tårer for Trudeau. Han er en av den verste av de liberale globalistene.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelForbereder USA en falsk flagg-aksjon mot Venezuela fra Colombia?
Neste artikkelMacrons Frankrike er en bananrepublikk
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).