Er Justin Trudeau ferdig?

3
Justin Trudeau kan være på vei ut av statsministerkontoret i Canada. Foto: Shutterstock.

En stor korrupsjonsskandale i Canada har kraft nok i seg til eventuelt å feie ut Justin Trudeau fra statsministerkontoret. Det handler om det kanadiske selskapet SNC-Lavalin som mellom 2001 og 2011 bestakk tjenestemenn i Libya med titalls millioner dollar for å sikre seg kontrakter i landet. I 2015 ble selskapet satt under tiltale i Canada.

I 2016 innrømte selskapet at det hadde gitt ulovlige bidrag til Justin Ltrudeaus parti. I 2018 prøvde Trudeau og hans folk å få påtalemyndigheten til å henlegge saka mot SNC-Lavalin. Det ville ikke riksadvokaten, og da ble hun sparket av Trudeau. Nå har hun stått fram og vitnet om Trudeau-regjeringas forsøk på å blande seg inn i den juridiske prosessen mot SNC-Lavalin.

Dette er åpenbare og grove brudd mot kanadisk lov, og det er vanskelig å se hvordan Justin Trudeau skal klare å klamre seg fast i taburetten. Vi feller ingen tårer for Trudeau. Han er en av den verste av de liberale globalistene.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for runeulv runeulv says:

    trudeau

  2. Den beste oppsummeringen av SNC-Lavalin skandalen, finner dere her.

  3. Her var det mye mye mat ja. Håper noen tar penna fatt og graver opp hele skitn.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere