Mot Dag-konferansen 2019 var et stort byks framover

0
Fra Mot Dag-konferansen 2019 på Parkteatret i Oslo.

Svært mange av deltakerne under årets Mot Dag-konferanse på Parkteatret i Oslo kom bort til meg i pausene og ved slutten av programmet og roste innholdet. Innlederne, gjennomføringa, logistikken og alt det tekniske ble rost i skyene. Hele konferansen ble filmet på video av Christofer Owe, og etter hvert som han har redigert ferdig de enkelte foredragene blir de lagt ut på Mot Dags YouTube-kanal.

Det er fem år siden jeg startet steigan.no som et enmannsprosjekt, i dag er det en nettavis som også er i ferd med å utvikle en bevegelse. Det er ikke å ta for sterkt i å si at steigan.no er den viktigste norske nettavisa for å avsløre og kritisere kapitalismen, krigskreftene og imperialismen. Svenske og danske gjester på konferansen sa at vår nettpublisering også er viktig for dem. De utenlandske journalistene som holdt foredrag på konferansen var også fulle av lovord og uttalte klart og tydelig at vi må bygge en mer omfattende internasjonal bevegelse med utgangspunkt i det vi allerede har gjort.

Noen deltakere kom til meg og sa: «Kan du ikke minne oss på å bli støtteabonnenter? Det er så lett å glemme.»

Og det gjør jeg gjerne. steigan.no har i dag noe rundt 400 mer eller mindre faste støtteabonnenter. Det er deres bidrag som er plattformen for alt vi gjør. Uten dem hadde vi ikke kunnet drive en så omfattende publisering, og vi hadde heller ikke kunnet gjennomføre en så stor og vellykket konferanse. Det viser hvor viktig et månedlig støtteabonnent på for eksempel 200 kroner faktisk er. Jeg kaller dette «de små talls lov».

Vårt mål for 2019 er å doble antallet støtteabonnenter. Det er absolutt innen rekkevidde, siden steigan.no har mange tusen faste lesere. Hvis vi klarer å doble inntektene vil vi kunne gjøre enda flere spennende ting, flere konferanser, mer video og en ny skribentopplæring blant annet.

Hvis du allerede er støtteabonnent, takker jeg for det. Da kan du kanskje tipse en venn. Hvis du leser steigan.no jevnlig og ønsker at vi skal fortsette, kan du jo tenke på å bli med å bygge den uavhengige journalistikken videre.

Vil du bli en av støttespillerne? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.