Florida-senator med grove drapstrusler mot Nicolás Maduro

0
Florida-senator Marco Rubio mener tydeligvis at Nicolás Maduro skal møte samme skjebne som Moammar Gaddafi. I humanismens navn, selvfølgelig. Skjermdump fra Rubios side på Twitter.

Florida-senator Marco Rubio er kjent som kanskje den fremste pådriveren for en krig mot Venezuela. Blodtørsten hans vil visst ingen ende ta. 24. februar 2019 tvitret han et bilde som viser Moammar Gaddafi i det han er i ferd med å bli voldtatt med bajonett og slaktet som en gris av USAs og Norges allierte terrorister i Libya. Hensikten var åpenbar. Det var en ikke særlig raffinert trussel om at det samme vil skje med Venezuelas president Nicolás Maduro.

Det var som kjent etter slaktet av Gaddafi at Hillary Clinton ikke kunne dy seg og kom med den skammelige uttalelsen «Vi kom, vi så, han døde» mens hun kaklet av fryd.

Vår krig mot Libya førte som kjent til at Afrikas mest velfungerende og mest velstående land ble redusert til et Mad Max-helvete av stridende terroristgrupper, menneskehandel og slavemarkeder.

Ine Eriksen Søreide er stolt av bombingen av Libya.

Marco Rubio var også en sterk tilhenger av krigen mot Libya og lovte det libyske folket «en ny start», men folket i Venezuela føler seg neppe særlig fristet av å følge i Libyas fotspor.

Rubios grove og vulgære trusler mot Maduro har ført til en underskriftkampanje med krav om at han må trekke seg som senator.

Og man må jo undre seg over dobbeltmoralen til Twitter som lot noe sånt bli stående mens svært uskyldige ting som er kritiske til systemet blir rammet av sensuren.

Vil du være med på å utvikle den kritiske og uavhengige journalistikken? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

Forrige artikkelEr du en propagandapapegøye for krig mot folket i Venezuela?
Neste artikkelWashington Post sletter i all stillhet fake news om Bransons Venezuela-konsert
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).