Florida-senator med grove drapstrusler mot Nicolás Maduro

0
Florida-senator Marco Rubio mener tydeligvis at Nicolás Maduro skal møte samme skjebne som Moammar Gaddafi. I humanismens navn, selvfølgelig. Skjermdump fra Rubios side på Twitter.

Florida-senator Marco Rubio er kjent som kanskje den fremste pådriveren for en krig mot Venezuela. Blodtørsten hans vil visst ingen ende ta. 24. februar 2019 tvitret han et bilde som viser Moammar Gaddafi i det han er i ferd med å bli voldtatt med bajonett og slaktet som en gris av USAs og Norges allierte terrorister i Libya. Hensikten var åpenbar. Det var en ikke særlig raffinert trussel om at det samme vil skje med Venezuelas president Nicolás Maduro.

Det var som kjent etter slaktet av Gaddafi at Hillary Clinton ikke kunne dy seg og kom med den skammelige uttalelsen «Vi kom, vi så, han døde» mens hun kaklet av fryd.

Vår krig mot Libya førte som kjent til at Afrikas mest velfungerende og mest velstående land ble redusert til et Mad Max-helvete av stridende terroristgrupper, menneskehandel og slavemarkeder.

Ine Eriksen Søreide er stolt av bombingen av Libya.

Marco Rubio var også en sterk tilhenger av krigen mot Libya og lovte det libyske folket «en ny start», men folket i Venezuela føler seg neppe særlig fristet av å følge i Libyas fotspor.

Rubios grove og vulgære trusler mot Maduro har ført til en underskriftkampanje med krav om at han må trekke seg som senator.

Og man må jo undre seg over dobbeltmoralen til Twitter som lot noe sånt bli stående mens svært uskyldige ting som er kritiske til systemet blir rammet av sensuren.

Vil du være med på å utvikle den kritiske og uavhengige journalistikken? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.