– Det er en ekstrem økning av barn og unge som vil «skifte kjønn»

5
Marit Rønstad på Mot Dag-konferansen 2019.

Marit Rønstad – ROGD på Mot Dag-konferansen 2019.

Marit Rønstad er representant for Gender Identity Challenge – Skandinavia, GENID. Rønstad har siden 2011 jobbet som faglærer i ungdomskolen. Hun har 20 års erfaring i arbeid med barn og unge i alle aldersgrupper, fra barnehage, småskole, mellomtrinn til videregående opplæring.
Hun er innsatt i barn og unges nettvaner, og er tett på de stadig skiftende strømningene i ungdomskulturen. Rønstad har dyp og personlig kjennskap til fenomenet Rapid Onset Gender Dysphoria gjennom egne relasjoner, samt gjennom en arbeidsgruppen GENID, bestående av familier, nære pårørende, forskere, pediatrikere, endokrinologer, psykiatere m.fl. som har engasjert seg i forhold til behandling av kjønnsdysfori de siste par årene. 

Se de øvrige fordedragene fra Mot Dag-konferansen 2019 og andre videoer fra Mot Dag TV her.

Kamera og redigering Christofer Owe.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Ja, og dette temaet blir glatt oversett av de aller fleste , nettopp fordi det er så sinnsykt og så kvalmende at de aller fleste vil helst slippe å ta stilling til galskapen. At mannen baserte «vitenskapen» sin på å intervjue degenererte kriminelle, lystløgnere og psykopater i fengsler og presenterte det som den vanlige mann i gata, eller utstrakt orgasme eksperimenter på barn fra spedbarnsstadiet for å kartlegge «orgasmer» er så hinsides at det er ikke mulig å fatte spør du meg. Men enda mer hårreisende er det når man ser de samme kreftene som sponser og bygger utdannelses systemet , bygger universiteter og stiller kravene til hva som skal undervises og bestemmer pensum, er de samme folka som gjorde tilrettela og gjorde det mulig for denne syke personen(kinsey) og få systematisk utføre overgrep og etterpå bli båret på gullstol mens det forbannede søppelet man kaller «vitenskap» stappes ned i halsen på våre barn… og hvis du ikke liker det , ja da er du en bigott.

  http://stopthekinseyinstitute.org/more/can-kinsey-harm-your-child/

 2. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Skrekkelig lang film - men vel verdt å bruke tiden på - for den viser så tydelig hva vi kjemper mot - og det er ikke “kapitalismen”. Jeg vil dog advare - den er ikke for sarte sjeler.

  https://www.youtube.com/watch?v=LQucESRF3Sg

  Jeg vil takke Joar Tranøy, for at han forbredte meg.

 3. Fritz von Balluseck, en av de verste kriminelle i Berlins historie, var leverandør av data til Kinsey.
  Kilde : Andre dag i “Siebente Grosse Jugendschutzkammer” ,(1957, ) omtalt i artikkelen “Balluseck-Report an Kinsey,” Der Tagespiel, Berliner Teil, Donnerstag 16 Mai 1957, seite 10.
  “Was aus den Tagebüchern zur Sprache kam, ist nicht zu beschreiben”.

  De fant dagboka hans (Fritz v B sin ) og ting kom fram i lyset da Kinsey var død, og han ikke lenger kunne forhindre det. Ellers var det vanskelig med tilgang til Kinsey data fra Instituttet,om noen ønsket å se på de i forhold til forbrytelser, da de ved en anledning truet med å destruere dataene om de prøvde.

  Problemet med "forskningen " til Kinsey som statistisk ikke holdt mål, (men siden de profesjonelle statistikerne ikke fikk komme til orde i media, fikk vi ikke vite det ) var at det hadde en slagside fordi det var menn som stod i ledelsen for forskningen, og den pågikk mens mange amerikanske menn var i krigen, men kriminelle fanger var lett å få tilgang til. Det ble kamuflert ved at de gikk under kategorien " less than college educated sample ". Hvordan kunne man avsløre denne spekulative kamuflasjen ? Det viser et eksempel på hvordan ord kan skjule en virkelighet.

  At de brukte fanger, blir sagt i Yorkshire Television Production for Channel 4, på youtube.
  Kilde : Paul Gebbhard, Leder for The Kinsey Institute 1956–1982.
  “Yorkshire Television production for Channel 4, produced and directed by Tim Tate, aired August 10, 1998. The show features interviews with Kinsey team members Paul Gebhard and Clarence Tripp, Kinsey Institute director John Bancroft and several of Kinsey’s biographers.”

  Fra transcriptet fra videoserien :
  Intervjuer : How did Kinsey come in contact with say,the paedophiles ?
  GEBHARD: That was rather easy. We got in prisons, a lot of them…we’d go after them… Then there was also a paedophile organization in this country…
  http://www.drjudithreisman.com/archives/SHKP_Transcript_Excerpts.pdf

  Statistikerene som ikke kom til i media :
  Statistical Problems of the Kinsey Report
  William G. Cochran, Frederick Mosteller and John W. Tukey
  Journal of the American Statistical Association
  Vol. 48, No. 264 (Dec., 1953),
  Kilde Statistical problems with the Kinsey Report

  Hugh Hefner overtok som sponsor da Rockefeller trakk seg, og med Kinsey i bunnen, gjorde han sitt til at filosofien fra Kinsey ble gjordt mere mainstream i Playboy versjonen.

  Amerikanske Shere Hite prøvde å korrigere den mannlige slagsiden med kvinners egne fortellinger, men måtte oppgi å bo i USA.
  “The attacks included death threats delivered in my mail and left on my telephone answering machine.”
  She was exposed to harsh insults, physical assaults, and even murder threats. She accepted German nationality in 1996, since she regarded the German society as more tolerant and open-minded towards her work.

  “Hele 29 prosent av jentene i tredjeklasse på videregående har et høyt nivå av depressive symptomer.” Årsakene er i følge artikkelen blandt annet negative erfaringer i forbindelse med deling av nakenbilder.

  Psymptomer på at noe er galt i dag, etter denne utviklingen hvor man kobler kjærlighet og trofasthet og hengivenhet fra sammenhengen , slår ut ved besøk hos legen, der man får tabletter mot normale følelsers reaksjoner på alvorlige unormale situasjoner.
  https://www.nrk.no/ostfold/en-av-fire-unge-sliter-med-psyken-1.13737703 :

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere