Søreide vil ikke beklage drap, kaos og terror etter Natos krig i Libya

5
Faksimile av oppslaget til ABC Nyheter fra 14. november 2018.
Kari Angelique Jaquesson

Av Kari Angelique Jaquesson.

DENNE UKEN var det redegjørelse om Norges bombing av Libya i Stortinget og Rødt-leder Bjørnar Moxnes foreslo å starte debatten i plenum umiddelbart etter redegjørelsen. Dette ble nedstemt. Kanskje ikke så rart siden hver eneste en av de som sitter der og som i 2011 stemte ja til drap på libyske barn, kvinner og menn er etter internasjonal lov krigsforbrytere og hører hjemme i fengsel.

Bravo Bjørnar Moxnes som krever svar! Vi venter på oppfølging, stå på, du taler på vegne av alle oss som ikke aksepterer imperialisme og overgrep!

Offisielt er Norge stolt av sin bombing av Libya.


Ine Eriksen Søreide bekrefter at hun er blottet for moral og at hun først og fremst snakker til de andre medlemmene av dødskulten som ønsker evig krig og viser at hun er «tøff nok» til å gjenta «bidraget», slik NATO-sjefen Jens Stoltenberg har sagt at han hadde gjort.
Hun utviser fullstendig forakt for internasjonal lov og jeg oppfatter henne som ekstremt rasistisk, all den tid det å drepe nord-afrikanere betegnes lettvint som «bidrag».
Hun anga egeninteresse for Norge som motiv (men dette gagner ikke norske borgere overhodet, det gagner de som fyller lommene sine via drap og ødeleggelse)
«Det er i vår egeninteresse å bidra, også fordi det er i Norges interesse som småstat å være med på å skape en forutsigbar og regelstyrt verdensordenHva slags stormannsgalskap lider hun av? Vi har ingen rett til å krenke andre lands suverenitet, langt mindre med overlegg skade og drepe andre og ødelegge landet deres.
Denne merkelige personen, som fremstår nærmest som en fjernstyrt robot gir fullstendig blaffen i internasjonal lov og menneskeliv, hun sier faktisk at hun er stolt av «Norges bidrag».
Hvordan hun orker å se seg selv i speilet er meg en gåte, det gjelder også alle de andre ryggløse stortingsrepresentantene som stemte for å bombe ihjel libyske barn, kvinner og menn. De hører hjemme i fengsel alle sammen.

Tommel opp også til ABC Nyheter som tar i et tak for sannheten der andre medier tar på seg silkehanskene.

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Søreiede sover nok godt om natta uansett. Empatien er tatt kontroll over. Av noe. Eller noen.

  Hotellrommet og du
  kler hverandre nå. Dere er
  passelig rene,
  passelig varme,
  passelig intetsigende.
  Og ikke en sjel bor der. (Falkeid)

 2. Avatar for runeulv runeulv says:

  Hun bekrefter vel strengt talt kun at hennes side er så god, at eventuelle fiender må være onde. Å regimeskifte ondskap er godt, så godt at det er greit med bomber for å oppnå det.

  At det ikke gikk som planlagt, er ikke hennes skyld, da hun mente det godt.

 3. Avatar for Slangen Slangen says:

  Politiske vasallar forstår ofte ikkje sine eigne handlingar, dei berre lyder og handlar underdanig, og tilpassar grunngjevinga etterkvart.

  Den påtatte tøffe kynismen kan gli over i pur galskap. Det syns nesten på personen.
  Oppførselen til Stoltenberg minner om ein korrupt mann. Etter Irak-krigen hadde avgått statsminister T. Blair 50 mill.pund på konto.

 4. Avatar for INK INK says:

  Hvordan oppfører en korrupt mann seg? Selv har jeg innimellom stusset over at han ser redd ut, spesielt de første årene etter at han begynte i den jobben han har nå. I blant har jeg tenkt at han har et kroppsspråk som minner meg om et gissel. Men jeg vet jo ikke hva som er årsaken.

 5. Avatar for energo energo says:

  Et så viktig spørsmål fortjener en redelig og opplyst debatt.

  Spørsmålet må dreie seg om hvilken rolle Norge skal påta seg i slike konflikter. Vi har en lang historie med humanitær og fredsbevarende bidrag. I Golfkrigen hadde vi noen beskjedne styrkebidrag og så har det stadig blitt skarpere. Og selv om vi bombet verken barn, kvinner, i Libya, så kan man tenke seg at det er et spørsmål om tid før det er et tragisk faktum.

  Jeg merker meg at Jaquesson verken stiller spørsmål eller tilbyr noen løsninger. Utover det å overlate et land til sin egen skjebne. Skal vi bidra, ikke foreta oss noe, eller la andre rydde opp, også når FN spør om hjelp? Og om vi skal bidra, på hvilken måte?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere