Søreide vil ikke beklage drap, kaos og terror etter Natos krig i Libya

0
Faksimile av oppslaget til ABC Nyheter fra 14. november 2018.

Av Kari Angelique Jaquesson.

DENNE UKEN var det redegjørelse om Norges bombing av Libya i Stortinget og Rødt-leder Bjørnar Moxnes foreslo å starte debatten i plenum umiddelbart etter redegjørelsen. Dette ble nedstemt. Kanskje ikke så rart siden hver eneste en av de som sitter der og som i 2011 stemte ja til drap på libyske barn, kvinner og menn er etter internasjonal lov krigsforbrytere og hører hjemme i fengsel.

Bravo Bjørnar Moxnes som krever svar! Vi venter på oppfølging, stå på, du taler på vegne av alle oss som ikke aksepterer imperialisme og overgrep!

Offisielt er Norge stolt av sin bombing av Libya.


Ine Eriksen Søreide bekrefter at hun er blottet for moral og at hun først og fremst snakker til de andre medlemmene av dødskulten som ønsker evig krig og viser at hun er «tøff nok» til å gjenta «bidraget», slik NATO-sjefen Jens Stoltenberg har sagt at han hadde gjort.
Hun utviser fullstendig forakt for internasjonal lov og jeg oppfatter henne som ekstremt rasistisk, all den tid det å drepe nord-afrikanere betegnes lettvint som «bidrag».
Hun anga egeninteresse for Norge som motiv (men dette gagner ikke norske borgere overhodet, det gagner de som fyller lommene sine via drap og ødeleggelse)
«Det er i vår egeninteresse å bidra, også fordi det er i Norges interesse som småstat å være med på å skape en forutsigbar og regelstyrt verdensordenHva slags stormannsgalskap lider hun av? Vi har ingen rett til å krenke andre lands suverenitet, langt mindre med overlegg skade og drepe andre og ødelegge landet deres.
Denne merkelige personen, som fremstår nærmest som en fjernstyrt robot gir fullstendig blaffen i internasjonal lov og menneskeliv, hun sier faktisk at hun er stolt av «Norges bidrag».
Hvordan hun orker å se seg selv i speilet er meg en gåte, det gjelder også alle de andre ryggløse stortingsrepresentantene som stemte for å bombe ihjel libyske barn, kvinner og menn. De hører hjemme i fengsel alle sammen.

Tommel opp også til ABC Nyheter som tar i et tak for sannheten der andre medier tar på seg silkehanskene.

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelSvensk humor (!) Vad i helsicke är det här?
Neste artikkelEn kaldere krig.
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).